紅薯夫婦已經十年啦 大家覺得佢哋仲有冇一齊

743 回覆
189 Like 38 Dislike
轉眼間紅薯夫婦已經十年
雖然佢哋完咗2017 個MC之後表面上已經冇曬交流,又冇follow大家instagram

但係容和又係退伍之後嘅演唱會唱平語頌(佢之前所有演唱會都未唱過),搞到我又由頭到尾睇多次我們結婚了

有冇好心人入嚟,身邊冇friend 可以一齊討論

大家得閒支持下cnblue 新歌
覺得容和係有心動過
唱live 唔見左隻戒指真係好緊張

徐賢就覺得佢好似無乜野咁
但徐賢最近套私生活花絮同男主都幾sweet
Wuli 容和
係我們結婚了徐玄係比較冇咁投入(或者咁講應該係佢性格係咁)
但真係好希望佢哋係2020最後一日宣布結婚好有意義
居然仲有人仲留意紅薯
我都係因為鄭容和退伍後唱平語頌開始重溫返我結
啲少女心返哂嚟

我覺得應該有動過心
嗰時兩隊都咁忙 仲會寫手帳同織頸巾
而家咁多年後大個咗先覺得呢啲真情實感先係最珍貴

容和新團綜仲自己cue我結同結婚嘅話題
又令我入返坑
但都不斷提醒緊自己唔好ff太多
無論結局係2個人或者4個人都會支持佢哋
始終佢哋都帶咗好多開心嘅回憶比我哋
多謝你咁認真答我

好想有生之年可以聽到佢哋嘅好消息
紅薯嘅歌好好聽
覺得男有意 女就純工作
紅薯粉係到 個陣因為容和睇我結 到而家每次重睇返都會喊
希望佢地真係一齊啦,
佢地係我睇我結最鐘意嘅一對couple
鄭容和靚仔有才華,徐賢親好純好善良
好鍾意睇我結
點解會冇咗
好好睇 我要睇精靈夫婦
見到仲有人留意紅薯激動咗少少
睇得多人哋啲分析自己都有啲上腦
好想佢哋真係一齊嗚呀
記得鄭容和有度跳少女時代舞個part笑死
以前我結好好睇紅薯同亞當都好正 不過近年愈來愈重劇本味就冇追
你嘅近年都幾耐
停播咗幾年
可頌夫婦睇到一半之後就冇再睇了
一個女仔 肯咁忙都親手整禮物 我信徐賢都有心動過
織一條頸巾真係用好多時間 無咁上下既在意都唔會動工
紅薯同星宿都等緊佢哋一齊
紅薯粉留名
而家啲fans 好overreactive 點做到啊
容和唔見頸巾個下 徐玄好似真係嬲嬲地
紅薯夫婦萬歲
都正常 咁多心機織比你 整唔見 我都嬲
啲大陸網分析到佢地已經一齊咗好耐

https://www.zhihu.com/question/360559932/answer/939807947
容和織番兩條頸巾個下 我想即刻嫁俾佢

現實有冇男仔會咁?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞