點解屯門人成日自Hi

551 回覆
351 Like 693 Dislike
睇左 post 未 港島 九東 沙田果邊 屯門都住過
南區都做野出入過一年
無鐵果陣 一塞好大獲但有鐵仲有問題? 係車少節數d
Tko ? 有鐵 Tko塞車有咩影響
觀塘果邊咁塞 我住十年都無影響過我
So true
住既地方多過你啦 話人小朋友
九東 細住到大 tko 果頭番學 沙田果邊又住過
港島東又住過 港島南番過一排工 屯門都有住過
住緊跑馬地,鍾意屯門嘅僕素生活
主要睇你邊到返工姐 暫時黎講 空氣好過市區大半
出面有既鋪頭 基本上市中心都有
嚟緊仲會開namco 傳聞仲會開donki
屯門區又夠黃 同埋你想食咩基本上都有
其實只係樓主你以九龍同港島為中心姐
以為出面就係自高人一等
番學番工唔同住啵
住過咁多地方反而覺得佐敦真係最好住
Fuck u
係唔同 但都會要了解交通情況同食
屯門開通埋屯赤隧道,食正海外物流同港珠澳大橋同深圳連結,Hi唔Hi得?
定Hi天水圍會好啲?
到時會更多蝗蟲
咁先hi
真屯門人只會屌屯公,你條on9
但同時覺得 屯門既好 夠cover 屯公既差
我成班同學冇個會好似你咁諗,證明你都係痴痴呆呆
又要講 你睇下上面d cm
讚果d 都係假屯門人?
屯門元朗大西北呢啲好多猛人住係入面 夠矖猛
屯門有幾撚垃圾 傻閪
屯門有新技安去收運菜車陀地,屯門人值得自豪
唔知點解,好多屯門人覺得屯門係優越過元朗

早年好多人嘈西鐵應該要先入屯門,再去天水圍元朗先合理
咁天水圍真係影衰新界西既
我有多朋友都想離開天水圍,但無能力
1個鐘,你住嗰度有邨巴,屯公唔塞,一程過西隧去西環、上環就得
唔係嘅話,屯門一程輕鐵,香港一程地鐵,都無半個鐘

你去九龍,一到市區就站站停,無個幾鐘唔會出到去

大塞,一年一次就緊係無問題,一星期一次就死啦

唔計交通,認同屯門好住嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞