點解屯門人成日自Hi

551 回覆
351 Like 693 Dislike
明唔明咩叫聚會?你估10個朋友都要就屯門嗰位入屯門搵佢?大家分散係唔同區,定係你得一個朋友?所以唔係你搵佢 而就係佢入嚟搵你?
市區方便因為係交通樞紐,圍繞住CBD都24小時都有車
睇下呢個post 先啦 自嘲 淨係呢度都好多人讚屯門
睇落去啦 呢個post 讚果d 人唔係自hi 緊 自嘲緊?
屯門人唔會明 佢地以為人地都係要咁耐先聚會到
本身住屯門
其實真係好辛苦
尤其三聖果邊
屯門成日塞車架喎
出市區唔方面
咩人都有 奇怪既人都唔少
有樣野好 屯門有山有水
屯門碼頭d景 ok
屯門公園 唔計有娜娜
有個新遊樂場
食野 有貴有平
戲院 有4個
其實有好有唔好
明,市區去邊度都半個鐘,不過唔包新界唔去咪唔包囉
人地住慣覺得冇野得唔得?
淨係見隔離post 夜媽媽仲有班生菜排骨係街到行就知冇野好自hi啦唔通貪夜晚條街熱鬧咩
幾條廢佬留言自hi關我撚事,屯公grp日撚日屌晒鬼唔見你攞出嚟講?你同民建聯攞wechat做民調有咩分別呀?
建議你數哂所有留言 證明真係自hi多過抱怨先出po 冇證據support你講既野喎依家....
利申屯門人 日日都屌
我屯門將軍澳都有樓最後揀左屯門住不過講方便將軍澳方便d係真既
關你撚事咩唔gur 我夠唔gur你唔gur屯門人啦

利申: 住港島
樓主呢啲on9仔周圍打稻草人
消磨人既耐性 助長負面情緒
真係預過,以前有人同我講屯門好過大圍
你睇真d個post 先啦 自嘲
開始多人讚屯門了
樓主用屎眼睇嘢 FCed
由細住慣咪冇野,交通唔方便係真
咁你睇下我呢個post 開始有人自hi
我呢個post 唔夠證明 開始多人自hi
苦中作樂都唔得,老實講唔住都住咗啦原來係comment圍爐一下都比人話自hi,有錢邊個唔想住半山豪宅 2020啦唔好成個支那人咁玻璃心少少嘢都開PO公審啦
就係遇左幾個 仲要同佢講屯公咁咁咁
佢地死都講到小事 無野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞