點解屯門人成日自Hi

551 回覆
351 Like 693 Dislike
係啦係啦屌你老母
廢時再覆你 陷家都共用丫嗎
咁睇唔起新界又去溝 On鳩仔
新界狗唔夠人講又講粗口 真低俗
正皮巴打你。對個弱智都咁有耐心打咁多野
連登好多人住屯元天
你咁樣係引負皮姐
全港任何一個地方 屌打垃圾屯門
住市區連公屋仔都咁囂張,真係想探討下到底係住邊度嘅人比較似用住邊區嚟自high
住屯門 屋企一千呎靚景
交通方便 巴士小巴輕鐵西鐵齊
樓下ok 7-11 超市 街市 商場 戲院樣樣齊
條友平行時空
係呀,我成日都比綜援朋友話我返工浪費時間,仲要交稅養埋佢
咪同市區公屋仔笑新界人買樓交印花稅一樣囉
鹹魚白菜各有所愛
有朋友用$8.0M買屯門6百幾呎(不過連天台)都唔買元朗站上蓋。
講到 屯門大成倍 換來日日少人2-3小時
咁就叫起左底?仲起到啲乜?
咁你公屋計當然無可能大一倍啦,大家入住準則都唔同,瓏門同喜匯比就真係同lumpsum 爭一倍size喇
返港島1個鐘,朝早有時1個鐘都唔洗 ,夜晚返去多數1個鐘到,大塞都係遲半個鐘到,我覺得接受到巴士多數一程到,九龍去九龍d巴士 兜到傻,環境生活又好過市區,d舖頭又多元化d 多選擇d。

利申:住左廿年市區私樓 一落樓就係大型商場,最近搬左入屯門幾個月,真心覺得好住
我真係無聽過屯門人會自Hi
呢個 post 咪大把
有無住過先?
呢三處租屋都住過,都係衰單一公路仆街就塞車
不過跟開屋企住既小學雞未必明
反駁你topic = 屯門人自high
唔反駁你topic = 屯門人認同自high
兆康出九龍,港島真係好方便。不過樓下啲配套就差啲。
感覺上九龍人鍾意自high多d
非常認同,正正可以解決到屯公問題。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞