點解屯門人成日自Hi

551 回覆
351 Like 693 Dislike
個個都屌緊交通喎
你唔好咁樣打稻草人啦
果啲人代唔代表到全部屯門人呀?
Fb 其中一個例子 重點係自hi既人 無處不在
真係個個? 真係?
住咗三十幾年,屯門真係狗也不屌,
剩係讀書都已經廢過出面
你用半山最高黎比咁果度應該最方便
依個post 有邊個讚屯門既
你cap哂出黎我幫你批鬥佢
淨係第一頁都個個屌
你cap出黎 唔好講咁撚多
你話依個post9成人都讚緊丫嘛
樓主太on9 我直接block咗
開頭都埋怨自己屯門人 但其實住住下好爽
戲院都幾間 開飯又平 輕鐵仲唔洗錢 如果冇大媽環境又清靜
同埋塞車咪瞓下囉 唔通似你咁樣日日怨咩
你重睇個post 不如
唔係個個好似你咁 要返工

山下維港沿線都3萬至10萬啦
又無人講貴代表方便
岩 平時坐巴士果d 人 7點幾上車去街
收工時間都係咁岩多人上車
Well done me too
cap你就cap啦屌你老母
又要係到打稻草人
依個post邊到好多人住屯門自high呀
叫你比少少證據又閪又西咁
細個喺旺角搭巴士去屯門搵朋友,心諗點解咁撚遠,好似番大陸咁
唔洗覆佢啦佢自hi咪自hi
利申日日出門口翻工果下都屌曬鬼叫搬
番大陸都有高鐵
快過去屯門
冇人講咪你講囉我屌你老母臭閪
你講唔撚得架?好撚委屈你架?其他人開post講撚咗先我係咪又可以屌你唔撚講先?
係咪覺得冇人講,自己就好撚有優越感,開post就係都要加多一兩句屌人先得?
乜撚嘢話題都實有第一個人講架啦,係咪個撚個開post都要屌人「XX都冇人講」?
好聲好氣唔撚得嘅,係咪以為個撚個都廿四小時mon撚住乜柒都知?
呢啲戇鳩仔,完全喺到消磨所有人嘅耐性,助長負面情緒。
屌你老母我真係唔撚知有件咁嘅事啊嘛,碌碌下post無撚啦啦畀你屌,唔撚知唔撚得架?
冇人知冇人提咁咪你提話人知囉我屌你老母,你知又唔撚講其他人唔知又可以點撚樣講啊?
接收資訊嗰個一定要畀發放資訊嗰個屌架?
係咪你細個你老竇教你寫字嗰陣一路教一路屌你老母先教到你呢啲撚樣出嚟?
屌你老母臭閪谷鳩氣
要cap 比你先係
你以為你是誰?
唔重睇咪唔好睇
咁多人自hi 你咪當睇唔到囉
屯門牛 覺得點衰都有將軍澳墊底
樓主人生係咪淨係得搭車
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞