[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
佢識freestyle 跳舞架
但睇落B5組5個最勁/最吸引人目光係pony
或者話粉頭Candy 田中個D質素太差掛
但foul Sobi嘅時候,影到佢係到偷笑喎
push下呢個

見識過唔少唔同程度抑鬰症病人,
重嘅的確生活自理都成問題,
但輕啲嘅係可以keep 住食藥而表面如常
所以唔好誤導大家抑鬱症嘅表現
剩間個個都以為抑鬱一定要自己匿埋喊就唔好

好鍾意ben但佢可唔可以唔好再噶嚟噶去
落來B1係第一組唔會扮friend唔會扮和解嘅組別
至少A5組Alina同泰倫斯關係咁僵都會扮say sorry扮和解
黨媒
自小在沙田大水坑村土生土長的張子賢(子賢),因樂於助人的無私精神贏盡村民愛戴,其後更被推舉成為村長,並出任沙田鄉事委員會執行委員。

Wiki 就話條女讀沙田培英
又match
其實有時咁諗
Viu都係present 真既社會俾人睇
偽善 城府深 攻心計既留低
認真 有初心 稚嫩既就俾人撚走
https://youtu.be/3MFfBS40dFA
玩4p咁開心唔係好抑壓啫
仲要係鄉黑
可能其他地方比娛樂圈更岩有初心嘅人
我係想知擺Mishy入去個作用係乜
其實就算瘋狂食仔食女 成功人士 死mk.....咩人都好
都可以有情緒病
無證據下無需係咁針對佢係扮啦
要講講番佢其他黑材料吧
折骨舞係勁 但前哨戰同分組表演都用過同一招幾次
都係玩四腳爬爬
講真開始有D厭
只可以講素人同無乜權力的人去錯左平台
要佢地同暗星爭
Viu對入行標準闊過西隧
佢一人救全家
next post改
因為每round都轉評判 我都覺得好悶
成條片都無講過4P 根本標題黨
何況10年前 wfc
佢一個救全家又好 2組kam組鬥邊面冇咁差又好 咩都好
前哨戰又係四腳爬爬呢招
50強又表演同一招
如果到40強 30強阿Ben仲用同一招
觀眾係會厭 因為我已經過 仲唔止一次
而且我都已經冇左第一次見Ben表演折骨舞個種讚嘆
唱歌,佢把聲有霸氣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞