[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
方方好正
睇近期咁多集人timo同丁悅好close
點都係同一黨 只係唔知係情到濃時拖哂手
定timo哥傳說中係gay既
而家拍拍下野搞到拍拖
TIMO水洗唔清
唔想盲撐
坦白講本身俾佢表演吸引咗
開始留意佢 跳舞佢真係型既
但慢慢睇落去佢副充滿自信樣
同埋第一個舉手投到邊個
跟手食埋自己組女
唔理佢係咪偷人銀包 因為無證據
但睇款呢條友紅咗都係不可一世
攬住佢果條女唔知而家有冇睇全民造星
佢可以在比賽期間食女
即係好撚得閒啦
唔會架 佢唔會搞事架
人哋世界女和平撚黎
投個票都要love&peace喊撚哂
一定唔會係佢!
時間管理大師
早兩日方方ig狂抽dancer
條契毛又叉隻腳埋嚟, 男人老狗做埋晒八婆嘢
因為你話「翻到身」個幾位本身都只係能力麻麻
態度從來冇問題
能力麻麻只要有好老師指導+死練爛練就可以改善
態度問題先最黑人憎而且冇得救
星島日報 報道)青少年性觀念開放,灣仔區一所名校中四男生,於社交網站 Facebook內公開承認曾進行集體性交,更將事發前拍下的短片上載互聯網,直認與一名少女發生性行為,其大膽行徑惹來網民批評,並揭發該少女疑未滿十六歲。警方表示,會跟進了解事件。

一名就讀於灣仔區一所英中名校的姓葉中四男生,於Facebook內寫上「4P is awesome (四人性交很好玩)」字句,並公開其他三人的身分,包括其姓黃女友及另一對年輕情侶,並表示四人在赤柱 度過了一個快樂的夜晚。

葉更疑將事發前拍下的短片上載至分享網站Youtube,片長約三分鐘,四名青少年男女在赤柱沙灘附近一女廁內,其中葉坐於長凳上擁抱黃女親暱,葉稱拍攝當天為上月十七日凌晨,剛與黃女發生性行為,另一男生亦聲稱將與女友性交。

事件引起網民強烈批評,並進行「大起底」,揭發黃女疑未滿十六歲。警方表示會跟進了解事件。

執業大律師陸偉雄指出,根據《刑事罪行條例》中的「與未成年少女發生性生為」規定,任何男子與未滿十六歲少女發生性行為,即屬犯罪,最高可處監禁五年。
契毛做咗咩嚟
花生
好似越黎越大碟花生
睇埋今晚個集一定食到熱氣
彭導真係好撚正呀屌 宜家睇造星3都係為咗睇佢
咁佢地段舞係扮喪屍
佢呢兩個動作好切合個主題囉
如果下次係跳輕快嘅歌
佢再做就悶姐
所以咪話嘉莉冇問題
而且佢都唔係好mean咁表達
追擊羊0大陸仔
睇返佢琴晚個集係黑房呻
有份投佢嘅polly坐側邊
啲表情勁好笑
可能佢心諗 呢條撚樣咁廢都可以留喺度
[url][url][url][url][url]https://www.instagram.com/p/CIAEBEAgSTC/?igshid=qwxnbcchhfoy
上季john mak post左張相有pony polly妹妹 田中
寫住同時天涯淪落人 代表咩[/url][/url][/url][/url][/url]
下年可唔可以唔好再搵女唔想再睇喊苦喊忽同八婆是非
我好鍾意睇drama不過想viu搵d後生d既有可塑性d既黎參賽
d觀眾都感受唔到佢哋嘅心情 喊到咁淒涼就係做多咗
未計扮哂嘢喊果d虛偽閪
女都可以好勵志的
只係剪成咁
只怪今季的人都係關係户居多
即使最後贏左冠軍都唔會好成功
有d人已經無法再進步
如Karen,Alan
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞