[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
連登妹妹!
結他老師
咪鬥黃啦
杜生講過做得呢行 好多時身不由已好多野在心中
Kolor Rb 小明依家係獨立發展 自由度緊係大好多
同埋佢地去到呢個地位 有呢個知名度
佢地有得揀 睇下Kolor上次個live幾多人支持 課金
所以我唔會怪d暗黃返大陸搵錢
但搵到心口勇咁嘔心就一定要反
咁跳舞唔係淨係記 steps 同做動作.
表情都好重要.

不能否認佢表情係交到既......

但跳舞亦不是淨係個表情.
Ben 高一班
但 Average 嚟講 B 明明跳得好少少
拆骨舞係一個style
我覺得只係佢跳舞其中一個原素
所以無得話比唔比賽策略,但我都明變化上可以再大D
佢直情冇變化 又係爬係地同扮斷手
花蛆契仔肛交巨星Timo肛宏基今晚將會上場表演
https://lih.kg/2299577
鬥?佢連係咪黃都唔肯定
正常香港人呢個年頭真係會敢番大陸?
驚關都入唔到啦
個比賽玩左幾耐咁快溝到女
今集真係勁多花生 要特登剪到一開場就講
對面組得中國舞完全唔夠
原來佢係村長
村頭有告示牌寫cctv片會交狗屋
舊年11月中大嗰晚附近有堵路
之後裝多兩部cam
正仆街賤種狗
我都覺得卡文攬Vincent果下唔係話咁假姐
同一標準咁女團有三個人投Sobi一去到宣佈咪又係喊哂咁
投票之前又隔開哂同組既人
根本都夾唔到投走某一個隊員
正常心態真係想自己隊唔好輸就唔洗foul投左果個人
所以卡文果下對我黎講都冇乜野
粉紅頭今次係仆街在佢唔忿氣自己同田中同票仲要講出口姐
我覺得佢以為自己走硬
未宣布已經喊到咩咁
佢係覺得自己差

完左再剪返之前講既黎鞭屍係節目效果姐
可能身不由已
奶到出面嘅就一定反,但因為番大陸開show就反,奶共嗰班都會嫌呢個門檻太低
我見到雙面膠紙咋
見到支那羊0 ig po左個訪問 話自己翻版柯震東 咪撚搞笑啦 仲話自己模特兒比賽 鞋抽咁嘅樣
推到佢死
呢幾集冇佢份 但成日都有啲鏡頭陰啲陰啲咁影到佢
屌 放過觀眾啦
吓 咁快一齊咗?
唔好自爆呀
Ben
因為當日既評判未睇過骨折 爬地
用嚟做賣點係加唔少分
認同樓上 佢其他舞步其實都做得好睇
Eg. Waving 埃及手
身體節奏控制得好好又smooth
同埋佢玩街舞2都走得幾前 本身就有返啲經驗
我都覺得佢似柯震東
露打底野其實算唔算走光
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞