[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
無論如何撐timo
唔打算改住
其實點解係田中唔係candy嘅
又喊 條女喊夠未
佢一出我就改到而家
睇完預告聽日果集分分鐘狙擊list又要加人
其實車厘子係唔係kiki
樂仔更新狙擊list呀
對中國舞真係改觀,知道自己廢,但又無格衰
唔似豬突個d
一喊就要擺入list
每日增生
首歌520出
-今晚造星3悶到嘔電,實在不明Judas的存在意義是什麼?練舞唔努力仲要覺得休息無大不了,大家都好努力時選擇休息,對不對得住同伴? 還大條道理搵藉口,睇埋佢fanpage的師奶留言,有咁既藝人係佢地一手縱出黎。今次唔洗出局是因為阿Ben救世,今晚場Battle兩組都好悶,Mamacita,Physical的四隊人起碼有交流有互動。Judas與旨呈一樣懶過閪,垃圾改變不了本質。

-粉紅頭Candy,之前評論過佢無錢就唔應該參加比賽,而家參賽者都係無條件投入個比賽,當叫佢返屋企湊仔就俾佢的fans出黎話睇小人。而家佢唔busking就搵唔到飯食,咁點解仲要投資一個所謂追夢的比賽?好心專心搵份工做,做收銀做7仔唔會死。而家o係個節目度話自己無飯開唔排練,何嘗唔係拖累隊友?賽後仲要覺得自己付出好多,大佬你把閪聲搶晒Focus拖累隊友。

-田中,由初選已經覺得佢唔值得入圍,佢走是理所當然。無Sobi與Vincent走時咁hard feeling,祝福佢,佢都係個心善的人。另外彭導就更加係個心善的人,因為個show做得好與壞根本與她無關,不過俾個良心人當狗肺,好憎不尊師重道的人。

-B4,雖然他們的演出不完美,但劍文台上台下讓我看到他的謙卑,大哥哥感覺,表白下劍文。一組五個人感情是目前睇最好的一組,好難得、好與世無爭,在比賽睇到咁純的友情,全力支持五人,劍文、Karen、左、Will與慧慧。

Sorry for too long
民賤ki出場

唔好話咩老豆唔係自己揀 何妖個仔做KOL 一樣平行時空都屌到痴晒線
我唔會為咗條J唔追擊
上年平行時空 日日船p 但又出黑白相講女權 但係手足嘅死連一個rip都無

出一個po講Kiki loves hk💛 轉個頭就幫大陸商場拍宣傳呢條女係為咗做明星咩都出賣得嘅港豬

就算佢黃又點 閪格閪到自以為高級係呀你就係永遠嘅女主角 做朋友要睇人地俾到咩好處佢 小學中學閪到無人敢熟佢 入APA又嫌學校阻佢搵食 咁你咪中學畢業繼續做𡃁模囉 唔要咁cheap又成日怨APA
日日落老蘭媾CEO鬼仔又俾綠帽人戴 俾完人戴分手又當自己係悲劇女主角
老豆是誰
唔知全名 但以前識佢佢日日同人講佢老豆係民賤聯做議員 好撚威咁 威到我以為佢係特首個女
係咪張子賢?

有啲似
聽日個集好多私怨咁
Judas d格真係好唔得
加上我本人好憎tb
Judas係咪foul左 a team開live佢話好耐無見singsing
好似癌變咁
真 好過豬突粉紅色串串貢
1變4 4變12
終於睇返琴晚果組
foul一個人喊咁耐好撚煩
連燈癌
入左list就保晉級
odiu唔應該係坦 坦哂d傷喎
希望係啦
唔好foul singsing
屌柒佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞