[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
不如老老實實 你答我點講最好啦
我唔識講野 認真想跟巴打學野
咁不如你又話佢哋直接點出粉紅頭問題係臭閪
唔洗講啦 kelly係完美的
屌,我都以為係
點知轉個頭就不忿自己同田中同票,又覺得冇咗佢唔得
呀姐,全世界都要暫時放低身邊工作去比賽啦
如果有個組員真心想趁今次再出道,妳個粉紅頭就話要養家唔去練習,個位組員真係俾妳玩死
如果生活咁唔掂,唔該正正經經去搵份工啦, 有啲嘢要取捨
人地18歲,唔好話人係臭閪啦
閱人同人相處都要經驗
粉紅閪係大支野仲要燒埋連登仔
發咩悔氣 惡你唔鐘意 禮貌d你又同我兜花園
你答唔到啊?所以我冇話錯你on9嫁
睇你點睇既姐
淨係話粉紅色臭閪姐 呢個抵屌就一定
反而驚近得多變左佢咁
附和你又唔滿意
睇個節目都咁憤世
你一定都係on9
polly
係 參加得都應該係權衡過哂所有野嫁啦
定係當小學生玩泥沙
Alina紅唔起架啦
田中32歲
嘉莉18歲有gap
大家無咩交集
再者田中表現麻麻咪投下
或多或少有關係
我認我係on9
好過你連自己想點 連自己標準係點 都唔知
講左咁耐都未答到我
唔岩聽咪當我發up風
執著咁耐把鳩 你係佢條仔定佢本人
咁睇黎alan仔都唔留得耐
呢度討論區黎
你講得出黎就預左有人覆啦
睇返上面普遍都認為佢講得唔差
但你唔認同 咁咪討論下
你玩辯論都要定義題目啦
咪想你講下點先叫好既原因 好基本咋wo
哇大佬咁講嘢都得
唔駛再討論佢啦 呢啲格邊度撈得起㗎 一啲sense都冇
我而家突然又認同你
其實直接講出個問題係好原因
魔樂師仲有討論價值過佢
最憎呢啲閪女人
有冇人知viu個網係咪cut咗完整表演
我前兩日睇個介面明明好靚仲有得睇
終於睇完A2 vs B5, B5完全唱唔出網絡安全隱患原唱果種feel. 最離譜係全場好似冇人聽過咁? 咩唔唱埋最後兩個字呀? Serrini有上過chill club 喎? Mami見到會點諗? 雖然我都覺得係唔應該就咁完個item. Ending係會好怪.

果個Candy仲覺得自己唱得好, Chorus唔係佢唱可以邊個唱? 屌! 我覺得妹妹練下唔會差過你囉.

foul左田中呢條煩膠, good. 田中其實今次係唱得好左, 但都係差. 但田中同candy都應該foul, 我想foul candy多啲添! 一開始話佢兩個同票真心yeah左出嚟

今集仲有pony冇料扮四條都好黑我憎。

Judas表現叫有少少唔同左, 但都係懶閪feel.

最後viu想同中國舞洗白, 雖然你自己都知唔值3藍燈, 不過你真係廢, 睇唔出你可以有幾多進步。 下集不期待。
我仲見到喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞