[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike

傾還傾,麻煩用返不推文回覆

老規矩啦,劇透請用深藍色細字,如有任何劇透圖片,請用四層加密

《Good Night Show 全民造星》及《全民造星Ⅱ》分別於2018年、2019年首播;第一季更誕生兩隊香港男子偶像組合 — MIRROR及ERROR。

全民造星:左起 - 陳卓賢(亞軍)、姜濤(冠軍)、楊樂文(季軍)

Mirror:

Error:

全民造星II (聽講又名傳聞造星II):左起 - ‎李祉均(季軍)、?無印象(掃地?)、張天賦(民選冠軍)

《全民造星ⅡI》將會以男女組合連場混戰
83位參賽者casting相:
https://www.facebook.com/ViuTV.hk/posts/2626215440967194

星3 Trailer:https://youtu.be/83ykt4Vv7XA

星3 主題曲:https://www.youtube.com/watch?v=L7pkBGLdbwk

特別置頂

入會請排隊填表

感謝比卡整合

藍色西裝許博文巴打
追擊list

Odi
支那樣衰版波仔
容海恩

Judas
Esta 健吾
旨呈
班長
中國舞
Polly

已淘汰鞭屍區:
晴晴
小妍

OL-KO-LO巴打
唔該置頂埋

楊生愛國愛黨支那仔黎架

樓主樂仔
我屌你老母臭閪件odiu咁撚垃圾,講野咁鳩串
唱跳垃圾到比狗睇咁,講到自已懷材不遇
件臭閪北姑捽碟魔術師就比你屌到啪啪聲
兩件一樣性質嘅垃圾,屌你老母都唔知乜撚準則
兩件碌鳩ready,一件臭閪鳩咁屌亂咁黎

7r巴打爬返出黎比大家嘅post

即刻同大家重溫
唔使再特登吹奏個旁白啦

[長文多圖]viu tv香港電視台造星節目竟然以大陸人優先?
https://lih.kg/813298

歡迎再加

Manson in Guangzhou
狙擊list:
Odi (八婆臭格)
楊甯 (支那樣衰版波仔)
容海恩 (支那人)
Judas (樣衰態度差大支野)
旨呈(厹)
粉紅頭Candy(大支野唔投入)
班長(樣衰兼廢)
中國舞(廢)
Polly (五音不全)
陳嘉茵(Dancer)

兩大契仔:
Ansonbean 契豆
Timo 契毛

已淘汰鞭屍區:
晴晴 (千年老妖遺害人間)
小妍(魔樂師世界第一)
Esta (怨婦兄)
有冇人覺得mischa今集battle造型好似佢
奶共仔
Manson如果係藍你地會點

manson係puzzle experiment?

每個post貼一次
收返埋黎豬閪
google puzzle experiment
見到呢隊野個fb.....見到有manson
大家記住!
唔係Timo係契毛!
屌你

個 tpoic 幾時改
廣告係咪講緊
KLau Kiki Vs Timo??

樓主持續追擊 睇黎唔諗住轉人
好似pre round odiu 唱完歌之後就改啦
屌又bully花蛆
樓主開新post唔update狙擊list
好嘔心 但又忍唔住禁入去聽下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞