[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
有 佢係投田中
仲有靚妹投
然後另外兩條女投粉頭
田中唔知投咗邊個 如果佢投咗粉頭
佢就唔洗走
建議佢放低追夢 專心去搵錢
提供個好少少既生活比佢小朋友
係街busking就算你唱得麻麻
唱下某啲大家都有共鳴既歌
好易就有人停低圍住你聽你唱
但一上到大台真係見真章 個句唔係你唱chorus可以搵邊個唱
真係0尊隊友 呢個世界唔會無左邊個唔得
佢又唔係唱得好好 除時真係令一個唱效果更好 還掂評判咁飄忽
B4都似中學生但聲搭救
A2/B5直頭小學生
極度懷疑佢係咪busking得多
以為有人圍住佢就等如佢唱歌好好聽
仲有個judas又係 跳舞叻個個都未休息
你跳舞都未練好有咩借口休息
仲要當住個鏡頭問隊友有無唔滿意有唔滿意唔通真係講咩on99
睇下Judas唱下懷舊歌殺出條路
正正經經搵份工做下唔難
到有條件放下歌上youtube好過而家又要俾人屌又唔虛心
佢膝頭瘀左啊

Karen腳指跳到瘀晒啦

受下傷好閒
仲諗住今季啲參賽者出過道但唔出名/唔甘心
會好珍惜個舞台珍惜個機會
屌那星啲表演hea撚到 就算唔精彩起碼都要見得人呀...
睇到而家覺得有一搏的決心之人寥寥無幾

劍文同慧慧是有最後一搏的心
嘉茵就係做返自己野
jd無乜信心
班長都係未有決心
mischa在小組應該做下領導但係無

其他人稱唔上二次出道,好稚嫩
lm
佢咁講即刻辣慶我地所有人
呢個討論區亦係社會大眾聲音

唔接受批評仲賴返人個下

我相信,你自呢個show 後都唔會有咩運行啦粉紅頭
睇完今集無咁憎中國舞同Polly
田中真係實力最弱個位
但粉毛自己唔諗下點解喺隊友眼中你同田中一樣咁值得走
仲覺得自己好把炮自己隊靠佢carry
如果真係你carry唔會俾人投票投走你啦
Odi格衰俾連登仔由30開到60都係每日問候Odi老母 但原來越出場越多D格仲衰 係時候考慮下每日問候粉頭Candy老母
到底有邊個係冇比連登仔屌過
Dllm 參加比賽day1就知會忙架啦,冇時間咪退賽囉!
睇片又唔去練如果都可以跳得好
咁我都變MJ啦
冇追初頭既pos
想下odi衰咩衰到30個po都係佢
老老柒柒粉紅頭難頂過odi
樓主plz pin
睇唔起連登觀眾又唔諗下到底自己有乜問題
佢同卡文係Bingo成員 容海恩係Bingo前成員
而Bingo成立幾年 D隊員年年走一個年年走一個得返依家佢同卡文
佢前哨戰表演完之後同評判有時好鍾意問下參賽者問題/俾參賽者自己噏下嘢
佢大概佢係就話自己好努力 同卡文留喺Bingo最耐
但點解佢每一年Bingo有少少成績就又有一個隊友走
搞到所有野又要從頭來過
講D嘢好明顯有骨
言下之意係怪佢D前隊友quit
而佢前隊員容海恩就喺正Odi上一個出場
咁觀眾咪覺得Odi格閪 特登公開講嘢針對佢前隊友兼造星另一個參賽者容海恩
但依家睇完比較返
粉毛Candy仲閪過Odi
https://youtu.be/pAlVCy3trsU
其實ben唔係骨折啲step都好準同跳得好靚,唔覺得佢跳骨折以外嘅野會輸
Thank you ching
你講完對個集有印象
Odi一定係正宗8婆格但真小人
好過粉紅頭呢個偽君子
真偽沒有最閪只有更閪
支持狙擊條粉紅閪
等佢感受下咩叫仆街唔好喊
佢睇過造星1,2未
好多參賽者quit左自己份工參賽。比賽期間買衫、準備樣樣都係錢。 佢遇到嘅問題係其他參賽者都面對緊。

依d嘢參賽前未ready就咪鬼報啦屌
大家係咁提上年B4有幾好聽
專登去youtube揾返黎聽下
真係好正
已經loop左3次
又有靚仔
今年真係騎呢怪多
唔係話唔俾人追夢上電視
但自己生活都成問題仲參加一個要付出時間,金錢的比賽
每隊都有練到半夜的時候
放棄左家庭生活又受傷
大家一樣好努力
即使有名氣的人都放低身段
粉紅頭憑乜?
你係憑唔夠參賽者先有得入圍
亦憑彭導好人今次無淘汰你
連登仔is everywhere,在MK隨時有連登仔出沒,隨時係你觀眾,拋開連登個身份、我地都係平常人。態度決定一切,廿幾歲人反省下

請問珍惜生命遠離連登
意思係咪話所以人上連登既話係摧殘緊生命?
仲要忠告?
係咪串撚埋自己台Viutv呀?
Viutv長期剪連登既cm出嚟
肥花都要靠連登攞noise呀粉紅閪

樓主please轉狙擊粉紅閪
公投下個post開始標題改唔改狙擊對象
粉毛Candy仲閪
繼續狙擊Odi
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞