[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
原來呢條友係佢
當年呢單都幾大新聞
佢講咗句4p is awesome
之後香港台灣中國新聞都有報
話條片冇提過4P嘅人唔好盲撐啦好心

如果係咁咁我信上面講嘅嘢係真了
其實polly幾過癮
又投入
polly > pony
https://youtu.be/6UF6-2QnC6M

重睇多次
第一次睇怕有偏見

原來在二汶與小儀眼中Judas fing手fing腳叫做突破
叫做好

咁公園個D阿公阿婆玩甩手操都好突破好好

B組的舞蹈除左千手觀音外都無睇頭
彭導同排舞老師都會為B4諗下動作
但這組可能一早敗晒人品同棄子組啦
所以唔精彩

成段舞最精神是Ben,其次會俾葉巧琳
蘇家欣,旨呈=隱型人
評心而論

如果容海恩退bingo嗰陣講到唔會再喺娛樂圈呀 etc.嗰d,轉個撚頭報造星,仲要撞口撞面,Odi會當面借機話容海恩我又覺得好正常
Odi嘅敗北位係人地問佢「係咪你好難湊搞到人地退團咋」Odi冇腦答左句「吓!我已經好就得人囉喎」

粉紅頭個Case唔同
練習緊嗰陣,已經話想退賽,又話生活唔到乜乜柒柒。到到如你所願,人地揀左你同票,即係sell返自己「chorus 唔係我唱邊個唱」,去到田中走又摟頭摟頸好嘔心好雙面
事後,仲唔反省自己,怪連登仔針對佢
大姐呀! 你淨係睇viutv個 fb都鬧緊你啦,點只我地
你咁唔畀人鬧得咪返去你嘅粉紅頭世界囉屌

屌點解KPP唔揀粉紅頭
粉紅頭走應該都係遲早嘅事,捱到呢round都捱唔過兩個導師揀人走果round
可能人哋粉毛喺baby kingdom同香討好多人撐呢
所以大可以話只係連登針對佢
除咗兩個契仔外
個個參賽者有唔同嘅材料俾連登仔屌好痴線

btw連燈仔唔係一個人
Vincent
原來Pony個組D舞真係Godric排
狙擊粉紅閪啦屌
佢最多算素人啦
On9仔 有樣睇
明知自己係2大熱門都唔簡返另外果個
希望佢內斂性格唔係扮
咁你見唔見反送中之後Kolor 同rubberband 有返大陸

唔洗撐到咁喎 你睇下條片咩時間
Buber推咗套劇添喇!
不過唔知佢除咗busking仲有無收入
又係viu剪到佢搵食=busking...
節目效果 個個都話唔想投架啦
如果唔係咁
隊友比人投走左 有份投既係咪應該企開幾呎
其實我覺得唔怪得佢哋
你屌人返大陸搵錢,咁你又覺得香港畀到啲咩support佢哋
你唔鍾意佢,要鬥黃,一定搵到嘢屌佢奶共
之前呢度仲吹奏佢 後悔
少少批評都接受唔到點做藝人 都唔洗講星
去返mk你個confort zone咪算囉垃圾
以比賽策略來講輸咗
初賽已經出絕招 搞到之後用類似舞步就覺得好重覆
人嘅驚喜得一次 見多次就已經冇驚喜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞