[ViuTV] [不推文回覆]2230-2330 全民造星III (64) 每日Odiu老母問候區

1001 回覆
3 Like 2 Dislike
YouTube 有
啱啱睇完
想知點解Oscar會出現
其實佢係前狗嫂 前夫應該有穩定收入又有經濟能力
睇蘋果訪問感覺應該小朋友係跟佢前夫
所以佢咁樣對小朋友經濟上應該影響唔大(?)
係佢又要搬出去養自己所以大生活壓力
哇 好撚串
有 佢有份投
佢話田中唔投入
但睇節目我覺得田中投入過佢好多囉
好諷刺
嘉莉都講得好平和啦
投人個原因走唔係因為人廢就係態度問題架啦
講事實又話人
個結論係要記住鏡頭背後有超多我哋唔知嘅嘢囉
咪佢播咩你就以為係事實嘅全部
分分鐘有d問題係工作人員導d參賽者講
但都有唔少真係參賽者自己本身講得閪
旁白君又唔介紹 好奇怪
唔好睇得咁認真啦 睇下表演算 鏡頭後既野觀眾無可能會知 可能Vincent遲到早退又hea底 所以個個投佢 跟本無可能知
可能因為冇job 太得閒
有出字幕介紹係排舞師
但就連名都冇提過
B4贏左之後話dancer著數既人係咪潛哂
覺得節目組會鐘意dancer因為表演個畫面會好睇
但係好容易到比賽個陣輸 因為無突破無其他面向
唔該追擊條粉髮婆
幾時先foul走個judas擺係度都唔開胃
究竟係Timo同阿丁定K Lau同Kiki
樹rini見到咪好開心咁上fb貼「~移情無謂再講*」
笑死,mk變文青
所以做人最緊要包裝
彭導真係好撚charm

其實田中個心態都好好 係一個有氣度嘅人
比人foul都仲鼓勵返d隊員 知道係彭秀慧揀foul走去都仲會道歉 呢種人值得欣賞
星既基本條件就算唔靚 起碼望落唔黑人憎先
呀粉紅頭肥西又肥又bitch又多多藉口
最緊要係唔靚呀 鏡頭一影都食唔落飯啦

Viu 麻煩尊重下睇呢個節目既觀眾 大家心知肚明呢劇肥膏唔會贏到 早啲淘左佢令觀眾好過求求你
唔係撐佢 睇完佢條mk片已經冇晒幻想
只係覺得呢樣野唔係咁非黑即白 有人可能係為錢 都有人可能真係想交流音樂 兩樣都冇話岩定錯
好似Mla嗰啲都會去大陸開show 但睇既大陸人都係黃 除左搵錢都會想分享音樂
我知咁比較時間黎講好大分別 但我覺得都要睇下佢用咩心態去
mishy 同 丁悅係咪食花生 
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞