賽車遊戲軚盤/硬件討論(3)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
依家 fanatec 最平 ps4 combo 係點
有drive hub不過要比多750
無咁誇張
本身ps4 bundle佢長時間有discount, 計埋load cell kit 同支棍,今次bf其實平左六百左右
199.99now
依家有返貨,估計係想吊人引
岩岩點完倉
仲有最後廿套
要買就快
g920 prime 係平d?£166.66 ??
Arriving 10 Dec - 23 Dec
Track package

Logitech Driving Force Shifter for G29 and G920
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
£25.00
Buy it again

Logitech G920 Driving Force Racing Wheel and Floor Pedals, Real Force Feedback, Stainless Steel Paddle Shifters, Leather Steering Wheel Cover for Xbox
Sold by: Amazon EU S.a.r.L.
£166.66

Total:2391HKD直送到門口,想問有無平左啊?
做乜唔買T300RS
$479喎
貴啊!
想問下Thrustermaster bf 有無減價?
我見英馬229 我㩒過曬連運費22xx 不過冇棍
都係T300冇棍連運都22XX
我係英馬,見199就試下㩒,跟住話做PRIME 0.99 FOR 1 WEEK,埋單變166.66,但如送UK就無得平變返199
我啱啱入咗G29 133.33扣稅後 未連棍埋單1700
退稅only.英國有20%VAT,送香港會扣稅,但要俾運費咁樣
我嘗試喺fanatec個網站register, 但登記途中會彈個message話唔送我輸入個國家(試過入集運美國同德國地址都一樣話唔送), 連登記都完成唔到,究竟係咩原因?
你禁右上個地球揀左US之後再試下用美國集運地址
T300RS 同T300RS GT 係差個極力子?
見貴成千蚊港紙
係我唔識搵定點 次次搵都係£369
好似係
一係就t300rs+t-lcm+th8a
Fanatec 係美國時間27號先有?
唔該爸打,終於成功左
但入到去發現 csl wheel base 同 wheel要分開買,無$499.95 依個base連wheel組別揀
我都搵唔到
你試下加左bundle入cart先再del走個padel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞