賽車遊戲軚盤/硬件討論(3)

1001 回覆
6 Like 1 Dislike
你地覺得佢會賣幾$成皮野不如上cube control仲正啦
thrustmaster有一堆係for xbox, 自己揾吓
睇真啲佢原來同真車用同一個design 同product line
佢今次個selling point係可以真車都用得所以外國嚟講應該對啲好niche嘅用家係吸引力大過其他牌子
要買到幾高級既真車先有快拆
bmw近年個鼻哥窿btw,希望佢出universal版可以起其他platform用,雖然一定會貴到傻
Fedex仲未有update
一係自己改
佢個新wheel好似就係for m4 gt3
新手啱啱開始想玩,想問吓隻G923係唔係唔好做入門軚?
g923=g29=g27
咁睇嚟都係T300gs,但係咁連埋shifter買好啲唔洗煩
有咩刺激型既賽車驚支援t300?
類似nfp
但入左nfp heat好似唔support
damper kit裝落 throttle 好唔好
上網睇有d人話 brake 換左粒膠 就好用
forza horizon 4
open world賽車
你覺得用落brake好定 throttle 定both
我上網睇好似都幾難換 要用2板野
用佢比既tool夠唔夠做
Forza 好似都係凝真類型?我記得都幾難揸
Nfp係咪用唔到t300
個2把tool有無名 唔知點叫佢地
我睇完youtube 都話條摩打線好易爛
買個有開關制嘅usb hub
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞