[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (39) 柳熙烈 X JEKKI新歌COMING SOON

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
一班女仔一齊去露營當出國旅行 所以每集都有唔同concept 例如今集主題係瑞士 就會去好似風景瑞士嘅地方 煮瑞士菜 著瑞士衫有朴娜萊 安英美 朴素丹 Solar 娜恩 除咗娜恩冇咩感覺其他都係我鍾意嘅藝人

夜晚食飯會傾心事 環境氣氛渲染會令大家好易喊 想像到大大應該會做直男式安慰大家嘅角色
想知班女MC會同大大 MINO傾咩感性野
大大成日一有感動位就會搞gag
睇左少少最新一集
係咪一定瞓露營車?
拒絕感動
露營車得6個位 男嘉賓正常瞓改裝車或者帳篷
大大好似兩天一夜金c走嗰陣同佢、昇基同羅pd一齊落車嗰集好似好少見佢喺節目喊過
之前大大都好似拍過類似節目
https://m.bilibili.com/video/av5406496
又係一班人去個小旅行傾下心事咁
冇睇過睇下先
終於12月
等左好耐既SG同新歌唔知幾時有消息
現實世界太痛苦
需要水晶黎平伏下
YG有錢唔賺
拍咗又唔出想點

現實令人沮喪
我而家日日都要睇大大黎麻醉自己
我等下星期
成日收收埋埋做乜啫
越黎越需要更強效既麻醉藥麻醉自己
所以新歌同SG真係要快D黎
每日等緊幾時有消息
想快D收到麻醉藥
預購都要兩星期
咁搞法31號收唔收到
咁睇 新歌仲快過SG到手
羅PD果個應該講到做到
YG就......
YG就下年第一季當贏喇
SG應該年底前出先叫SG?
親生女依幾日仲有野出
係唔知online con還是其他啫
【naver】#殷志源[超話]#和WINNER#宋旻浩[超話]#將出擊《感性Camping》,預計明年一月播出
殷志源和宋旻浩將作為第11和12期的嘉賓出演JTBC綜藝《感性Camping》,兩人出演的節目將於明年一月內播出。 ​​​

Cr. 哎一股清流
我意思指cb
不過話時話當年Bigbang 試過三月出sg
Sing again好危
@韓流
殷志源 宋旻浩將出演JTBC綜藝<感性露營>第11-12集,預計一月中旬播出
(cr xportnews) ​​​​
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞