[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (39) 柳熙烈 X JEKKI新歌COMING SOON

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
而家上埋熱搜第三
琴日睇直播都算有啲興趣
但冇諗過韓國咁多人睇
熱搜第三咁誇張
係啊新入post 一直都冇留意過原來連登有人開post
有啲想睇下係講咩 但係好似唔會有中字?
其實我都對歷史有興趣
請問邊度有直播?
應該無
大陸人好憎嗰個mc
全部字幕組封殺
歡迎歡迎
多啲上黎吹水
仲以為得一兩點
不過韓國人口味好難估
可能呢類節目算新鮮?
可能係啦
同埋我見前日發佈會好似好多人中意個教授咁
大大接啲綜藝除咗新西其他都好似麻麻
希望之後keep到個收視率
其實我有諗過點宣傳依個post
水晶飯喺KPOP post入面係稀有物種
大大依幾年接左幾個卡士好勁但節目內容好唔得既綜藝
搞到次次大大上新西先吸到新飯
https://m.weibo.cn/2337348632/4581703777789599
【theqoo】有許多粉絲們喜歡的#殷志源[超話]#的眼睛[好喜歡]
p1 不化妝時的感覺也很漂亮
p2 化妝後眼尾的氛圍一下子就變得不一樣
大大的眉眼真的太有魅力了! ​​​

https://m.weibo.cn/5607032695/4581688271182599

懂的人都懂的#殷志源[超話]# 名品眼尾[羞嗒嗒]
微微上翹就是小貓相…特別是化妝之後就更加突出貓貓眼尾[可憐]真的好喜歡哦!
(cr theqoo) ​​​

Cr. 韓流 微博
只要化妝同造型師醒醒定定 殷大嗰樣一直上線
其實我一直想唯5上水一齊討論下佢地最想返水晶既果個成員
太多電視台搞到韓綜已經飽和
呢排興trot就一窩風做trot
類型綜藝又離唔開嗰幾個大山
羅pd都盡量試新野但可惜都係失敗收場
搞到新西尹食堂同三時三餐不繼狂loop
其實大大上年嗰幾個節目都算好睇
(搭發機去、完美搭檔、自然地)
不過硬係韓國人唔係幾賣帳
月經post而已
樣一直在線但可否剪頭髮
Ig有好多
仲有港站
觀察型節目都玩左好幾年啦
明明以前藝人好保護自己私隱
依家就個個賣(半真半假)既私生活
預告個髮型真係
唔上黎真係冇辦法
所以初入坑果陣接收咩資訊真係好重要
一開始就食太多姜生洗白白懶人包真係好難救
講開眼 早排睇完島主個vlog覺得佢對眼都好靚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞