[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (39) 柳熙烈 X JEKKI新歌COMING SOON

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
咁事實係島主把聲不嬲到正啵
一個二個冇聽過島主Solo駛係唔知啦
水院係Jwalk時期得返兩個梗係要努力啦
真係好過世紀未嗰陣啵
不願接受現實嘅自己時光倒流去返97年啦
認真講 姜生走咗 唔計殷大 其餘三人真係發揮多咗
而且係carry得到 係會令人覺得更加和諧舒服
咁撚掛住舊姜就去睇佢live 好行唔送
勁得意
本來想睇下有乜評論點知全部都係嗰啲on9控評
其實微博幾時開始有呢啲白痴野
不嬲有三四代idol就唔駛睇評論
其實我差啲以為冇包水晶
你睇水晶喺第幾點就知
因為好多家族飯唔當水晶係YG
但YG出事果陣就拉埋水晶落水
紅利食唔到衰野就有你份
成日yg乜乜乜都數漏水晶架喇
正pk
係yg水晶係得winner係家人
新西入面大大話樂童係우리 애들㗎
樂童幾正嘅 可惜同水晶交流機會唔多
水晶一向喺YG都係查無此團
可能佢地平時係公司撞到都係HI BYE 完
佢講嗰下又真係幾家長FEEL
講真YG前輩真係得返水晶叔叔們
BIGBANG都唔知幾耐無返公司
水晶叔叔 明明係初丁加幼丁
BB唔似家長
似以前幫手養家既大哥哥
諗緊其實會唔會撞到
很適合黑白濾鏡的#殷志源
在黑白濾鏡下更有大佬內味兒了!煙薰妝+黑白濾鏡好痞帥好絕啊
(cr theqoo) ​​​

https://m.weibo.cn/5607032695/4585348284023772
極度懷疑韓國係咪有個寫手每個月都要寫呢啲po 交數
12/24 Hoony's IG LIVE

Hello!

Season greetings from Team Hoony to all of you fans

On December 24th (Christmas Eve) at 8PM (KST), Hoony will be doing a Christmas Instalive on his Instagram.
We hope all of his fans will be able to join us on that special day. Thank you very much

Hoony's IG:
https://www.instagram.com/kang.s.h.0222/

*Due to the unfortunate cases of COVID-19 rising in South Korea, we have decided to postpone the YouTube Live schedule to the 30th of December. We'll keep you notifiied with details!

https://kangsunghoon.modoo.at/?link=6wm644v6&messageNo=52&mode=view

你地睇完覺得聽日有冇live睇?
姜飯覺得有兩次live
一次係24/12 一次係30/12
應該就有兩次live既
但篇文打到24/12延後左咁
咩呀佢唔係話延遲到30號咩
啲留言全部係大大嘅飯
2場呀應該
我都以為係一場 延遲到30號
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞