[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (39) 柳熙烈 X JEKKI新歌COMING SOON

1001 回覆
9 Like 4 Dislike
希望四位大爺快點出嚟營業下
小黃就嚟生菇
真係追得就追
尤其佢哋咁難得重組 要比yg知佢哋其實仲有市場
都係果句啦
CB成績要好先有下次
韓飯走左咁多
未來只會越後越靠大中華飯
aiii 唔想佢地靠咁多中飯 但韓飯又唔多 其他市場又開拓唔到 yg落力少少好唔好
YG依年都冇為水晶做過咩
官咖得果幾條片就收人幾百蚊
太耐唔cb唔蒲頭keep唔到班飯
中站成日招人招極都招唔到 我都怕佢關站
咁多親生仔女 幾時顧得我地
係年頭CB一次係關YG事
中間靠大大上咗十五夜既三時四崽
大大既新西同遊戲頻道
島主既頻道
諗唔到YG做過啲乜
出過下MD囉
但無可否認中飯係最上心又多金既一個群族
係佢地先咁好心機整字幕同集資買專
東南亞飯好少做到咁行動力同錢
佢地最叻咪twitter 9叫同youtube刷view
要佢地買專就口爽荷包立
我見水晶sg個twi度有啲人話無錢買
又好難怪yg年頭想係大陸搞簽售
不過中飯最大弱點係全身G點郁啲就話你辱華又封殺你
好易踩雷
嗰啲係賺錢唔會吸到飯
佢係消耗緊水晶人氣
仲要今年出啲野都唔靚
大大monologue part 3都hea左好多啦
今年年頭mini 1輯初動中飯已經佔1/4以上
正規5輯當年可能只佔1/10到
姜生事件同太長既空白期令韓黃走得太勁
東南亞飯除左一日到黑呼喚姜生回歸真係唔知佢地有咩建樹
嗰日佢帶口罩個樣仲靚仔過除口罩啲新聞圖
不過大大眉眼比較立體所以佢帶口罩都會特別好睇
404 not found
有個疑問
佢抽簽嗰度係一張單一次定一隻碟計?
即係例如我一張單買10隻送同一個地方係咪計有10個抽奬機會?
定會分10次買運費分開計?
利申無意抽純好奇
入去睇好似冇得揀數量?
一張一張咁買?
唔會嘅
我估一張單可以買十隻咁
咁就有十次機會
睇完發覺水院基本上冇講過野
突然出現又突然冇咗

睇完嗰對前夫婦 都幾明白點解佢哋離婚
兩個性格完全唔夾

不過我覺得依個節目真係好尷尬
唔知抽中大大駛唔駛買50張以上呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞