[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
咪玩啦費城都係大城市
無心咪等
成隊垃圾咁, 都會有superstar主動入來
我記得我有睇過篇2015年左右

"lack of support or interest that Atlanta sports fans (I use that term loosely) have shown for all of our sports teams"
https://bleacherreport.com/articles/8306-welcome-to-atlanta-the-worst-sports-city-in-the-world
有篇文有講過呢點, 對賣merchandise好大影響
AI去個時31歲
仲要Billy King好想佢同Webber走
係trade, 唔係FA去
搞清楚個情況先
唔走點解唔可以係忠誠
或者唔想去牛做細
你想表達乜
我淨係覆緊你句
"主動轉會既會揀大城市
但AI係走去細城市"

你講之後佢FA啲選擇可以係唔建基於要抱團CHAMP
做咩要假設vet一定要抱團CHAMP
AI自由身個陣都唔係明星級啦
乜撚主動揀
billy king唔想要佢, 佢又接近全league都知佢想走
大家不和到仆街, billy king搵到個4,5個trade partner之後先再傾
邊撚度係主動揀

屌原來你想表達"寧願冇冠都唔肯去抱團", 你求其舉其他例仲好啦
LMA去spurs都得啦
btw AI個例子唔完全係諗冇冠啦, 個時已經有camelo
試舉出你的好多隊波叫大城市
(唔計傳統NYC , LA , Chicago , Houston, Boston, Miami, 76ers呢類)
2009 76ers, 個時34歲
你logic都幾撚得意
長期都入選ALL STAR GAME, 就算明星級, 唔撚使理年齡
咁Ewing, Olajuwon生涯最後個年都明星級啦, on9
AI一路都係比人Trade走,真係揀隊入個陣已經係好後期去灰熊。
的確無
唔係樣樣野黑黑白白
你都可以試下拗活塞, OKC係大城市, 但有啲腦都會知點解佢地唔係
屌你
你知唔知2010的all star voting同依家分別
佢2010 starter來
Free agent guard Bryn Forbes has agreed to a two-year deal with the Miwaukee Bucks, his agent Mike Lindeman of @excelsm tells ESPN.
Free agent Harry Giles has agreed to a one-year deal with the Portland Trail Blazers, source tells ESPN.
都唔係阿
你logic幾得意, 你List下你眼中的大城市
我幫你譯做英文放reddit俾人屌下, 你應該有啲結論
拓,有d驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞