[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
下年真係好睇啦
東岸多咗勁隊
西岸平衡翻少少
唔知我拓有冇得入西決呢
The Los Angeles Clippers are pursuing Serge Ibaka and Marc Gasol in free agency.

Gasol is considered the more realistic target for the Clippers. The Toronto Raptors and Brooklyn Nets are also pursuing Ibaka.

The Los Angeles Lakers are also interested in Gasol, but can only offer the veteran's minimum.
成日都覺得拓臨尾成日差少少... 話你廢又唔係...
雷霆究竟而家有咩人
日日都唔同點知姐
Klay Thompson的傷病特例,讓勇士得到930萬的薪資空間,能用於本季的簽約或交易。
你指上年?
上年係因為冇乜人用 全部人打到好攰先廢啫
防守本身廢 進攻又變到冇力
而家5個位嘅正選同second unit都有好嘅人用
又簽咗兩個鎖翻嚟
所以下年應該冇呢個問題啩
除左sga dort bazley其他都unknown
無記錯有George Hill同Ariza,可以換多兩個1st round
係咪一用呢個例就KT一定全季都唔可以出
雖然知一定今季好唔番
SGA Dort Bazley Horford Ariza GHill
Jackson Poku Maledon Diallo Muscala Krejci Miller
加埋靈堂射手 呢3個季中會有隊自願送pick
屎綠去拎咗去換Horford喇
柒左 去左76
會唔會油頭今年有cap比多d,之後底薪幾年做啦啦隊算
靈堂trade左咁多日都柒
大飛仲未有pg
有兩個PG啦
OKC自己都唔太update得切,就算今日update完聽日都可能唔同咗
Roco同Derrick Jones都係防前場既鎖 後場既防守冇改善到
後者主要係防聯防勁 但拓都好少用聯防 同埋佢進攻端有啲廢 到左關鍵時刻都好難用到佢
Restricted free agent G Jevon Carter has agreed to a three-year, $11.5M deal to stay with the Suns, agent Mark Bartelstein of @PrioritySports tells ESPN.
真係估唔到Rondo會去一線鷹
Hawks 如果簽到 bogdan 應該唔錯喎!雖然都係個種你會覺得勁但唔覺佢會 champ 到的 level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞