[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
Nuggets match pistons offer
屌你佢先26歲就最要榮譽
最要榮譽咪依家打大啲個role
你去到29,30先再諗冠都未遲啦
role player通常得個一份大約,有機再打起個價,點解唔去
如果offer一樣,咁grant應該留好似好d,比你弱隊刷數據又點,水份太重,好似細摩呢d,上年係紐約任打啦,去到強隊都係role player,兜兜轉轉都係強隊既拼圖,點解唔續塊
有肥仔加murray佢打波輕鬆好多同上年siakam一樣
希望grant順利
利申唔係nuggets fan
暫時似弱化siakam
湖人落完快艇面,
再落公鹿面
同意阿,今年siakam 既表現就睇到比波你打,但你得唔唔得先,當然grant同siakam 都仲可以進步,我諗grant係想試下自己上限去邊,如果打唔起,佢仲係頂級3D,佢冇野輸既
咪講咗一樣價
唔易
咁Grant咪就係想試下自己有幾多料
留金塊就永遠係第3甚至第4選擇
出去打幾年完約先30歲,你驚會無人要咩
明顯佢就係唔想輕鬆
佢打艇個series,有睇波一定知佢上限唔止咁
dribble好麻麻,都唔覺develop到,但c and s再練好啲,有個好pg已經係唔錯的二當家,你睇beasley走塊後都廿分一場,你諗下grant
handle弱好多版,不過個mode真係唔太同
另外分別在,今年siakam playoff極手軟,手軟到大家覺得佢似乎只可以做二
但grant clutch moment好癲
都係,可能始終塊都未算穩拎總冠軍,如果唔係爭冠軍,不如出去磨練下,下份約自然有奪冠隊搵
Bogdan 要冠咪每年減幾M試下去湖
要錢咪大咬一線鷹/kings lo
湖人無cap呀,trade條毛咩。
siakam 有可愛distract 對方防守個時都唔差
grant咪又係有murray joker 幫佢distract 先打得好
鷹個陣都癲
Young Bogdan Galo Collins Adams
呢個陣速度有d慢
絕技kcp sign and trade都未出
其實都係
不過點都之前走,唔走唔知自己打到幾高
仲好過認死自己一世role player,無咩potential的另計
就好似我好想Levert可以快啲走
好撚憎湖人
不過今年操作睇落好好
All in完就要半隊老底
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞