[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
我個數據第一個講明係艇
第二個講明係3季 sample
咁究竟係戰術上唔俾佢有機會射定佢學 BS 9縮我俾返你地睇開佢嘅解釋喇
就咁睇數字就係佢射得少但未致於不射
而射得時命中率唔差

另外我係睇唔出佢地3分同 JB 場場48有咩關係
Heat closeout lineup 出 AI 唔出 Crowder 應該唔係 J AI 啲3分
狗衝添
依家係唔拖唔水,playoff 應該打到,但可能都係一輪,睇西琴成唔成到材,如果唔得下季下埋lowry 都係 rebuild
KD唔係話15-16 OKC成班cats&dogs咩
點解會覺得Ibaka會搵KD
sga同一堆first round pick
瞓身換啞仔攞冠軍已經博贏咗,仲有競爭力已經係bonus
班老將除咗Lowry都唔預佢哋會留,睇吓FVV同西琴做核心rebuild得唔得囉
西琴啲基本功都幾差
Fvv要接Lowry 班都有啲難

宜家唔湯唔水
擺住先囉
岩岩先拎冠
都無其他辦法㗎啦,唯有係博呢兩個成材,一係簽你或者RJ Barrett呢啲
Rj岩岩先入瘤 如果簽到wiggins 都好
整番隊加國雙子
一樣都係黑色
當年我有睇summer league 真係打得出wade既影子

可能summer league 水平唔高
周琦都打到識飛

唔知 Collins 點
如果你心態好啲嘅話返家鄉打波應該幾有睇頭 不過你份約好似係長約
今年ibaka個命中勁癲
龍都幾靜,明明走咗marc加ibaka有成45M cap space,續fvv都係減20M
而家都係睇下下年打完點先算
佢地邊有咁多 cap space...
簽完 FVV 宜家 over cap
剩返一個 full MLE
牛仔 下季有james johnson

邊個仲夠膽打luka
有rr9 collins可能發揮更好
係喎
今年西琴份max enact
幾號會閂個自由市場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞