[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
甩咗筆掃先啦
有個好岩pnr的adams都係尾真係唔掂
宜家睇真係有鬼 搞round大飛再一個屈尾10低薪入湖
痴線,Kawhi一人就可奪冠

Poku點同人撞
Pokumon係G League操下先
增磅到可以打SF就足夠
SGA+Bazley呢季就俾足球權睇下
可唔可以確定做末來核心
rich paul 經理人
又係奶共D FD
不意外
According to @KevinOConnorNBA
, league sources say Lakers still pursuing S&T for Bogdan but Hawks considered the favorite. He suggested Kings may be better off taking KCP & Kuz instead.
Trade 到癲,而家Harden, 龜,Wall, Ronfo 都未知去邊
流出左啦
登去網
龜 wall 互換
Rondo 艇
我十個post之前都講過
MPJ同Grant好撞
話就話function唔同,但球權少下,兩個都有靠補dunk,衝搶,中距etc
MPJ handle仲要幾好
Grant簽長約的話,個role會越來越diminished
Grant既上限咪covington
登去網做shooter?一陣drew又唔開心冇波拎
Covington好撚勁wor
係阿,但佢都冇20m
Grant勁在唔佔球權,高機動防守快攻三分係賣點
白騎士就要develop到可以自己拎波打,下季會放球權俾佢
防守上兩個互換位都得,我覺得好夾
去pistons都唔知要tank幾耐
最要去拿榮譽既時候去爛隊仲要reject 強隊同offer
幾時係最要榮譽既時候?
兩隊offer一樣,佢想要更多球權先去活塞。
25-33到
今年衝到入西決反而去tank隊
白騎做到Grant的野8成,再加potential咁高
進攻遲早撞哂grant
防守要另計,好似klay kd你都可以話防守好夾,但你講攻點都係撞
唔撚係啦
你有睇波,你見佢有3,有時神奇啲fade away mid range都有,仲要好clutch
多啲球權,develop做二當家有咩問題
但強隊點比呢個價佢?金塊出咩價?
如果為錢為球權去都合理
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞