[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
TT直頭係無3分
爭冠級,睇追唔追到Marc gasol
又冇熱到咁 冇控場一樣係硬傷
上年開始有射下
簽返個控衛先
溜馬同鷹都諗過簽, 不過應該都開3年左右約, 亦唔夠MJ咁豪俾30/per year
其他野其他人講左
真係差個好教練
hey活 咁撚樣都拎到4 年1.2億
當然係咁
依個兩個都係grant走咗之後嘅決定
但grant留唔到 有好大原因係上年season grant冇正選 之後又冇足夠嘅戰術地位
跟住又溢價簽millsap 佢係塊頭3季係ok
但依家講緊1000萬簽佢係溢價
當講緊celtics用2年1900萬簽tt
一個肯打足48分鐘既RMBJ
一個打養生籃球揀波打既啞仔
lue用唔到佢套23號戰術
吓 啞仔打playoff chur到盡喎
估唔到係LAC簽到 IBAKA
所以其實個戰術仍然係到,就係叫Kawhi乜都自己搞掂

次次見到Lue都忍唔住想屌鳩佢,好對唔住
三分接應單打 乜都有啲
做廢隊二佬夠晒啦
大佬係?三波?
養老合同
mj大慈善家
不過就算無millsap,佢遲d既戰術地位都係會比mpj拎埋,倒不如趁後生去廢隊練下自己仲好
我意思係一般隊都係俾兩份頂薪大佬二佬
俾頂薪佢就算唔夠班做大佬
做二佬都對得住份糧既
Thank you Tristan
想知邊隊會要白邊
The Toronto Raptors are attempting to re-sign Marc Gasol, sources told Adrian Wojnarowski of ESPN.

Wojnarowski adds that the Warriors are also interested in adding Gasol.
要後場鎖都無用 打到第四節點都係果兩個上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞