[大風吹人在哪裏]2020-21 NBA 休季討論區 (8)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
諗起playoff mpj話隊波成日打jokic murray二人籃球
唔知grant係唔係因為咁而走
grant 走左,Torrey craig 走唔走?
我意思係就算比你S&T到佢之後就無曬cap
淨低半隊人要全老底,咁樣值得咩?
有德國Rodon我就唔覺有幾需要煲蛋
拎黎續KCP之後淨低既搵多個內線/側翼重好
Playoff用一個最高效率既進攻手段好正常
Season 先會用唔同戰術去試效果
Green明顯係頂Millasp/Plumlee
https://www.basketball-reference.com/contracts/GSW.html
你望下勇士今季同上季既薪酬架構
都會覺得佢地極端得好過份
如果有人要g Harris 就 正,傷左之後上唔返,得翻防守
+Kuzma就證明你搞緊笑
其實kcp同boxxxx 應該咩隊都會fit
不過進攻上後者打到多d變化
持球點應該無人嫌多
始終boxxx 質素實好過kcp
3D實易d搵代替品
但佢簽完之後個cap ,比唔到20m Grant呢
宜家既球隊大部份既都係類似咁
2個max
加2個高薪
一堆新透同底薪
Grant有鳥權,比錢就續得。
其實對自己有信心做咩唔試下?仲要上年證明到自己
Nba 貴為英雄地係要博架啦
ariza唔係trade左去箭啦咩?
技術好過字母啦
搏到下份約隨時頂薪

搏唔到咪下一個ariza 都一樣搶手
Morey快啲打電話去火箭問下有冇興趣用Harden換SimmonsIrving唔夠後生又冇潛力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞