[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (37)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
所以唔著雞仔嘜而轉著普通長袖底衫嘅話就可能啱啱好
有冇人可以介紹牛仔褲係高腰嘅?想比例好d 同埋小弟小腿好粗,係咪一定要著straight 先好睇? take5 好多冇細腰 27/28 😭 幼腰悲哀
warehouse 有高腰,可以試下
腰圍唔岩加吊帶
Warehousr 新出果件N3B
速遞到左香港幾日都唔得閑拎
Deadstock Blue
小小奶野,身短胸闊袖好撚長
已經買左Size36 都差D 著唔落
未退漿,但感覺上同以往Warehouse 係有D 唔同

resolute 呢 係咩腰黎

另一件係定番Type1
resolute一般都係66 cut wo
我自己冇resolute但有著66 低腰黎

warehouse應該係最好 買55cut/47cut
實夠高腰夠直身
好靚
巴打幾高幾重
退左縮完應該岩著
我都訂左件 38
等緊送黎
我都訂左件40,個幾月都無聲氣
正 多謝巴打
180Cm 70Kg
未退前,手袖長左少少
身就已經好短,胸就小小闊
希望退完岩著
我買現貨,之前都見有Preorder
但現貨樂天不斷Soldout
warehouse 1001xx ,前股上有30cm+,應該到你肚臍位,個比例就靚晒。
巴打咁高著36手袖都長左
我仲要order 左40
仲Original 過件Type1
我已經睇住Sizechart 黎買,買細一號
但一上身都覺得Wa,咁既Cutting既
個Size 好蝦人著,想買既巴打最好等T5 返左上去試
呢件真係正
一見到真係忍唔到手訂左
未退無得作準啦,我178cm 我都訂左40,我上網睇過人咁上下身高都係著40,入邊可以著件hoodie
岩岩好過手碗少少,而家未退好硬身,可以頂返轉頭
我訂個網佢寫175Cm 寫著未退既38係Oversize
咁我係瘦底,所以我直接訂細一個號

上身效果係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞