[經典共賞] 牛仔 • Workwear • 古着 • 軍褸 • Boots • Country Style (37)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike
好正
近排係fb見到有間helmet bag 返左貨
巴打點解賣 好似茶芯款
有冇巴打去左armoury x anti-clockwise 度睇吓啲古著野

會唔會話定價比較貴
真,要大隻佬先carry到
之前我話Cettire d Paraboot 做sale, 我中咗伏。

Order 咗一個星期,send 個email 嚟話我個order 有defect.... 我叫佢轉size, email send 個幾次到依家都未有答案。 上網睇返先知comment 好差!

一句講晒Cetiire = 黑店
呢兩日熱到著唔到褸
有冇巴打仲堅持緊
成個11月都無著過
日日都熱到出汗
剩玩過下vest同bandana咋
我仲著緊
紅巴真堅...
我今日牛仔褲都頂唔順
pbj 中好舒服
x2,好透氣
最厚身嘅tee 係未good on件8.6 安士?
想搵件米白色 長袖或短袖 T
今年入秋之後著得一次牛仔褸
睇來著十年先有色落(但我其實幾鍾意原色)

viberg 某d款85折,少量碼數
有冇巴打買過iron heart既flannel?係咪會太厚 唔岩香港著用
有冇巴打有著開nudie jeans?
想問下size問題,呢種褲係咪一定one wash架?
見官網無寫洗完會唔會縮水
怕買細左
你要睇清楚你果條有無one wash
就算one wash 都有機會縮水,上網睇有人話著多d可以撐反鬆,不過太過戚袋袋就放棄左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞