信用卡討論區(100)破百,珍重

1001 回覆
6 Like 0 Dislike

ebanking 之後查閱積分 再入thank you
但am 同avios 等極都未有bonus miles
咁耐以黎儲左4萬幾里

下年3x就 bye bye
真係keep住 5x 就碌佢多d先cut
Simply cash咪得
大家知唔知Citi Cashback既現金回贈當唔當找左今個月卡數?
https://www.citibank.com.hk/chinese/credit-cards/cash-back-card?lid=HKZHCBGCCHETLCashBackCard
當月累積回贈結餘滿HK$200,基本回贈/外幣回贈/本地食肆回贈/本地酒店回贈之全數將於下一期賬戶月結單中存入合資格信用卡賬戶內,並用以抵銷最低付款額以外之結欠及新簽賬。

即期卡數只限 min pay 以外
唔係話只限min pay以外咩?條款都係咁寫,之前好似有人中過伏
如果你條數等於min pay就要找賬單全數,多過min pay但係少過min pay+回贈就要找 min pay
卡數大過 min pay+回贈先可以放心找卡數時減回贈全數
突左的回贈下個月先新單可以全減
Mox
Card bin係信用卡
Aeon超市自助收銀正逐步改用Global Payment的卡機,啱啱試過用會員卡再用其他信用卡付款被卡機拒絕交易。感謝日用會員卡95折+其他信用卡雙食將會成為過去⋯⋯
而家無得出啦
想問下渣打sc卡
如果經paypal買野食唔食到迎新
會唔會話我係電子錢包唔計
依家科技真先進
下次試下用Apple Pay睇下過唔過到先
Aeon不嬲都係global payment 卡機架喎
定轉左型號咋
我去開果幾間最近先轉
之前有恆生隻咭機
https://lihkg.com/thread/2315340/page/1
信用卡討論區(101)破百,珍重
碌50回50
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞