信用卡討論區(100)破百,珍重

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
唔使真係公司出糧架,自製SI出糧咪得
唔係一年?
Btw, 如果想賣出去,Apple Card定超市券好啲?想折現
唔該晒!揀apple先,拎1000仲有500現金回贈
上年本來諗今年終於可以轉賞世界
好彩我都叫有蘋果課金同amazon有d用
不過而家都諗緊轉唔轉...
假如明年真係出到去一轉其實都好過落食野...

真係始終係得賞家居最有用又簽得多
真係好難揀
我都有用apple同amazon
但係食飯又好好
下年應該都unlikely開得到
DBS送錢...

Klook promotion

Black master: 100
Blacke AE:50
有關citi八達通信用個回贈問題
之前一路教買九巴月票係一個月買兩張係拎到最多回贈(即係12月1買12月果張,12月30/31買下一張但1月先開始用)
係佢呢個回贈15%下,係上邊例子,即係淨係12月消費夠$3000就可以拎到780*2*15%即係234回贈?
而1月就唔使達標?
暫時睇應該冇問題
不過citi要夠3000可以紅綠藍仲要包所有卡其實唔難
任何 DBS Master 100

其他 DBS 50

已買雪糕火鍋。
唔知可唔可以碌左$100禮品卡先?...而家好似冇乜野好買咁
由八大變成得返UST
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞