信用卡討論區(100)破百,珍重

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
儲夠$50自己login網上理財申請rebate
咁你自己用電腦login慢慢搵,我只能講mobile app做唔到
乜大「生」有出過信用卡?
求助
我一年前申請過渣打simply cash,審批打去公司總部話冇呢個人,叫我俾另一個電話,好,我俾自己工作枱頭電話佢,仲要係我自己聽(同佢講有呢個人係到做就收左線)。結果都係唔批,問翻一直同我follow嗰位同事都答我唔到,淨係話審批話唔得。。。。咁算啦。
到我上個月申請citi cash back,本身有citi priority戶口,今次我連employer報稅單都俾埋佢,人工都過,屌佢又唔批
我打呢份工之前一直唔係香港,冇借過錢,冇信用卡,tu應該空白。有冇人知係邊到出問題?佢有俾編號我免費check tu,查唔查好?
點解唔查
要俾有效信用卡尾8位,我連信用卡都冇,定debit card都得?
其實我係驚check左有影響(雖然citi已經check左次)
打電話問TU,唔排除要上門
我19/11夜晚上網申請+交哂文件
24/11批左
今日就收到卡
好似冇一張卡可以有現金回贈同上網買野回贈多?
如果因為咁而apply兩張卡係咪唔算怪
有幾怪,玩卡就係咁玩
等張citi黎買macbook架
點解咁耐架...
要預約。。。
白紙就是但申請一張低門懢既卡先,用2-3個月再申高要求d既卡
真心求教,而家呢個情況仲可以申請邊張?唔想再整花個tu
原本諗住citi呢張實冇死,sigh
citi得 rewards 同 八達通係低門檻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞