(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
靈魂和肉身是分開的,超高頻率的意識,可以創造萬物,包括肉身。
耶穌確實存在。
聖經的故事是真的,但現在的聖經已經被大部份修改。
qalerts.pub
侵應該冇事,之前話可能佢係受耶蘇會影響,但經過咁耐黎睇,佢應該係聯盟選中既人之餘,佢會執行到底
我們的團隊都是秘密進行,地球人類必須有所行動,選擇靈魂的自由意志,我們才能介入事件,這是銀河法典。
特朗普是耶穌會高級特工,而且他的負面事件非常多,所以我們必須逮捕他。
https://youtu.be/eXdUvzEsT6g

樓主點睇呢段片 同埋 深藍 水晶 彩虹兒童?
有冇同天狼星人交流?
思言行看似能改變命運,但其實是命運才有思言行,不能改變命運,因為必須體驗這人生,完成這人生的使命。

是的,因為宇宙有銀河法典。
可以,但建議Orgone。
點樣先搵到自己嘅課題係咩
甚麼叫Orgone
佛陀是揚升大師,他現在已經能夠宇宙合一。

守護靈通常在生命重要關頭才會出現,而高我就是靈魂的真實自我。
你好 可以請問你的頻率大概是多少嗎?
想再問多幾條問題 唔該

所謂嘅天命 其實係要去到最後先知道 定係每個人都可以感應到?

美國政府同外星人嘅合作就眾所周知 我聽過話 其實美國軍方所掌握嘅科技係遠遠超過而家展示喺世人面前嘅 呢個係咪真?

一個人生出來嘅外表係因為基因嘅隨機 定係其實靈魂係投身肉體之前已經決定咗?

最後
宇宙無論善惡 進化程度高低 所有嘅靈魂其實都係來自本源 而最後亦都會合一 對嗎?
羅馬時代被宗教修改?
現在的狀況,只能夠這裡對話。
一。請講講阿羅漢,各地位菩薩,基督,辟支佛同埋佛
所證得同修為既唔同

二。天使係咪屬於上面果啲?
可否介紹天使本質同特性?

問住呢啲先

Love you
Ask with love again

Pleiades 同 Arcturus Sirius andromeda 果啲係咪好 friend?

點樣使用 ascension seats 先會得到最大好處?

點樣使用 sacred geometry 先會得到最大好處?
例如 flower of life

仲有種子字呢

另外再八卦下埃及金字塔係點起

With love
影片內容有真的事件,也有假的事件,我們確實有在不同的時間,派入不同使命的星人介入,我們也有與天狼星人 交流。
如何知道自己使命?
如果真的找不到使命是什麼,那麼去面對你不喜歡的東西,這樣就會知道自己的使命是什麼,有時候,你得藉由不喜歡的東西來尋回已忘記的使命是什麼。
習近平的下場是什麼?
咁點準備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞