(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
我覺得高維度存有對政治嘅睇法有啲唔同
因為地球人取向通常好一面倒、非黑即白
但呢個其實係二元性
即係有「公平、正義」就有「不公平、不正義」
兩者並存
更何況公平同正義都係好主觀嘅嘢

同埋我自己信業力嘅
有啲睇落好「衰」 好「慘」嘅人, 可能都係平衡緊自己同埋整體嘅業力
之前食過一排, 之後思考同睇嘢好似唔同咗, 你覺得係好事定壞事?
有時我都諗
現階段d資訊好似侵係代表光明租就代表黑暗
睇完自然就會傾向咗侵果邊
事實上又係唔係真係咁?

會唔會侵同租對立只係所謂光明黑暗對抗中俾我哋見得到嘅表像,膠d講就係光明同黑暗捉緊盤好大嘅棋,侵同租同各方勢力係棋子,我哋只係觀眾,不過係坐喺棋盤入面睇,d棋子每行一步分分鐘都會責死幾件
如果係咁, 我會覺得呢盤棋冇人係觀眾/旁觀者
我哋每一個人都係棋子, 同時係棋士, 可惜唔係個個人都睇倒
如果係咁, 我會覺得呢盤棋冇人係觀眾/旁觀者
我哋每一個人都係棋子, 同時係棋士, 可惜唔係個個人都睇倒
請問第三次世界大戰是否必然會發生?

人類與AI的關係如何?

如何與高維度生命體取得聯繫?
留名睇密宗鬥new age
你上師係教你分別心嘅咩
正解.
我估係第2種, 識好多人都係第2種.
第時唔需要有貨幣呢樣嘢, 金融體系會崩塌, 太落後同原始
所以呢幾個禮拜又死咗好多人,係咪咁嘅意思?
月球可唔可以講多d點阻止人類覺醒
有印度guru 講到滿月時能量好好,對人有正面影響係咪?
Mark Zuckerberg係咪蜥蜴人?
今次美國總統大選,算唔算 道西戰爭2.0?
Victory of Light
光工爬山
各自努力
散播種子
終有一日遍地開花
光之美少女?
鍾意食咩
懷疑有朋友是負面星人 可以怎麼辦?
識唔識迪加同帝拿?
昂宿星 同 昴宿星 有冇關係
樓主呢排係咪好忙
樓主返嚟未,想知美國個進展係點。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞