(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
我們暫時不能透露細節,但人類可以為此作好準備。
識唔識光語
我的使命是幫助地球人類集體覺醒,分享更多人類不知道的知識和資訊。
人類肉體不能夠心靈溝通,但可以通過睡眠(星光體)來得到指引。
這個只有製造星門者才知道正確位置。
肉體能夠到達第五維度,一切都是頻率的改變。
近排有準備定 睇個勢似就快咁 一黎睇Qanon 同 Charlie Ward
David 年初講嘅嘢無發生

Btw希望多啲人了解下
目的是宇宙合一,提升宇宙頻率。

人類無止境追求金錢這幻象,最後看見真相,才發現一生活在矩陣之中,當人類感受到地球從沒感受過的愛,就會明白當中的意義。
係呀,d野瞬息萬變,David冇講中都唔奇,可能計劃又有變動,但最近應該真係會開始多野發生,首先就係侵清理門户,繼而發生既野,之後就係可能係又有第二次病毒釋出,好多國家相繼要lockdown ,同埋話要預防第二波爆發真係好賤,好明顯夾好哂要加強監控同推動自己既議程,要人變成冇感情既機械人咁,冇自由冇思想,接受所謂疫苗注射,so crazy。

btw都想多啲人討論下
如果有追開Qanon,冇理解錯就知應該係今年開始
地球正式進入第五維度的時間線後,接著金融系統會重置,大逮捕才會陸續發生,而特朗普也在大逮捕名單中。
何解當時佛陀肉身可以抵受到自身超高頻靈魂
耶穌是真的存在?
聖經的故事是不是真實存在過發生過的
樓主有冇參與任何一個光工團隊
同幫手鼓勵地球人多修行強化內在
畢竟地球上5維就一定
係睇人類能唔能夠跟住上, 定繼續loop
有兩條問題:

思言行係咪可以改變命運

宇宙星際裏面係咪有協定 唔可以武力干預地球發展?
水晶、檀香有助改善頻率嗎?
麥田圈跟外星人有沒有關係?
侵侵唔喺神選之人咩?點解會喺大逮捕名單中?
想同樓主瘋狂對話
係咪只可以係呢度講
qmap.pub 個網主被人起咗底,個網都冇埋,有冇其他地方睇到?

之前入咗個fb Qanon group,成個group被豬閪伯格del咗
1.佛係一個點樣既存在?係咪突破晒宇宙既限制?
2.點接觸守護靈?高我?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞