(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
你點睇紫微斗數?
聽講係外星人留俾我地嫁喎
咁依樣野係正面定負面呢?因為都幾凖下
點解外星人放棄左地球

外星人係以前住地球好地地,又起金字塔,又教地球人天文術數
點解要走?
我們確實有帶出這信息,也清楚知道美國大選對將來地球的負面影響,但這些都是人類必須經歷,而現在你們覺醒的人數將會越來越多,到達某數量後,會產生大覺醒,也是牠們最害怕的地方,所以更應該遠離大眾傳媒,感受這地球的變化,記住,你們是一體的,是互相影響的,正面能量的頻率永遠高於負面能量,地球將會再次得到解放。
樓主只會喺呢度講嘢?想睇多啲
有冇人試過cobra 個implant removal protocol
我一開始都有啲懷疑,但都試吓睇吓有乜改變,點知真係work 原來好多負面情緒根本係假嘅,喺被植入。
我而家幾乎冇乜負面諗法,成個人開心咗同放鬆曬,我會做多幾次確保100%清除。
點做?
https://youtu.be/daFup56vZ3g
Cobra share 咗個channel,我係跟哩條片做
Thx
Command1221是真嗎?
Command771主要作用係療癒情緒?
Lm
只要心存善念愛意,一切隨時間自然有正面改變。

戒肉類牛奶加工產品等,一段時間後,會發現身體有正面改變,之後,會自覺知道下一步怎樣進行。

建議,你們普遍不會察覺當中的問題,但我們能夠看見當中的問題,例如,煙酒等的地球人類,身體都存有負面元素,不斷吸食使用者的精神能量,讓身體處於負面狀態。

三項有正面影響,影響不同,加速事件發生,提升身體正面能量,提升意識層次。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞