(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
Cobra 話閃焰係全部人都會見到白光 而且有靈性上嘅體驗 無話有傷亡 應該唔洗擔心

事件開始時可能銀行關閉一星期以上實行金融重置或者傳媒全面揭露

期待
政府軍隊的紀律是要失去靈性,而指令是要失去思考能力,軍隊只是一群幫助政府解決對政府不利的事物,至於,死亡只是不再體驗人類生活,而體驗的靈魂會被審判。
你個星d人講野全部好似你咁離曬題?
問你幾時呀, when呀
give me a fucking time
有咩行動
同埋咩係光之工作者
點工作
想問下我地人類可唔可以同七姊妹星人做心靈溝通?想佢地指引
閃現係中央銀河發放好強既高能量,我都記得佢話係會見到白光,但其實呢d光有機會係現實白光,又或者係透過你第三眼見到既白光,即靈性體驗,至於點解冇傷亡係因為你既頻率夠高可以頂住,但如果係低頻率既人接受呢d能量就會有事,所以點解Cobra會成日叫人嘗試去學習打坐,注視多d自己內在既發展,少d睇負面新聞資訊,提高自己既意識,咁就會提高個人頻率,從而到一個水平去接受閃現能量去進一步提升。而係咪所有人都會能夠接受呢種能量,睇怕就唔係,不過人類集體意識的確有進步去到某個水平,所以會話有機會大部分人到閃現黎既時候會有體驗,呢個係我自己理解啦。

事件開始銀行關閉一星期,呢個都聽左好耐,你係咪都有提定多d現金,買黃金又或姐團多d糧喺屋企? 最近David Wilcock又出返黎講野,叫人要準備一下團物資,大家又點睇?
太陽閃焰是對地球意識的能量改變過程。

一的法則,是宇宙重置的意思,也是十二層以上的意思,將靈魂重新分配正確位置的意思,但我們暫時沒有接收有關任何信息。
如果有追得cobra貼d,應該係話仲有少量拆緊,但早前高維度既戰爭,光明既勢力係有贏左一仗,之後就應該會有相對應既事喺現實維度發生。
我自己都係咁睇,但會唔會乘機之後會有金融重置就唔知。美國大選後,應該民主黨派發動內亂既機會率都好高,到底會唔會斷網絡,靠緊急系統發放消息呢?呢d都唔知係咪將會發生,不過大家有fd喺美國就叫定對方準備下都好。
話哂Wilcock都潛左水一排,又好似最近有新video ,有冇人睇左?
Thisav點解咁少片
我昴宿星既,請問昂宿星喺邊?下次旅行想去下
那是古文明留下來的星門,當星門儲存能量足夠,會被再次打開,穿越其他連接的星門。
即星門=馬航客機?
好想知如果人類進化去到第五維度係咪會唔再需要肉身
btw樓主個標題打錯字專業少少好唔好
沒有,他的頻率較我高。
昂星定昴星 屋企名都打錯
八年相對我地黎講的確長,不過當時就開始提起呢d事,開始講述成個計都係好事,因為的確要時間去改變人類長久以來被社會programme既思想,呢樣野的確唔容易。到到依家感覺接近event 都正常既,因為我都相信人類既意識上喺呢八年都改變左好多,所以都多左相應既事出現,例如世界各地一d反極權既運動發生左,而唔同既事發生都不斷好似滾雪球咁,觸發更多令人醒覺既事件。係期望大家繼續保持耐性,做應該做既事,勇敢發聲去面對所有不公義,都係大家應該要做既事,話哂對方都係經過左幾百年去建立所有腐敗同操控既系統,要推翻的確要時間,加上最重要係大家都要改變自己,自己都要行動。

雖然依家感覺未係所謂大規模覺醒,但都係接近。美國將會發生既事就係要撼動人既思想意識,更進一步觸發大規模覺醒。同意巴夏所講,2020係意識上既一個分水嶺,所有野都會加速,人既意識決定你進入邊一個時間線平行時空,我地喺呢一年都的確見到地球上既某d人同自己就好似存在喺一個唔同既平衡時空,各自擁立自己既信念而活。我想信2020後一個新既地球同所有腐敗體制都會重建。地球Event一定會出現,只係遲早既事,我都相信我地已經好接近,好多預言同有修習靈性既人都已經睇到不久將來DS既瓦解,中共就係目前DS最大既爪牙,但佢哋終結既日子都就快到。不過喺佢地結束前,必定張牙舞爪想要大家陪葬,引起大戰蘇亂,人類要做既就係團結同擴展自己既意識,保護地球上既自然生態,如果人仲係執迷不悟,死既就係人類,呢d已經不斷破壞地球污煙環境,互相殺害既寄生蟲。地球會自我清洗,令到和平既生命留返喺呢個世上。
負面星人係乜勁
你知唔知我係未紫微星人?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞