(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
這是沒有必要。只要修行,每個人都能夠知道自己的三世因果。
以前的自殺會輪迴自殺的開始與結束點直至人生的時間線正式結束。現在的自殺會回到剛來到地球的開始點,再次完成這一生,有的天命是必須完成這一生。

死後的世界會自然回到源頭,途中靈魂能夠體驗世界,等待傳送到源頭。
是的。他是我們這一邊,這次是他最後一次在地球上。
問題才是答案。
天使是存在的,但不會被人類感知,除非天使選擇,那些是靈魂吸血鬼、精神食人族或極少數的執政官扮演,至於光是一樣的,區別在於天使的光是無條件的愛和寬恕。
因為DNA的關係,大腦皮質一直處於封鎖狀態,加上負面植入物的影響,一般人類難以開悟,那是解除大腦皮質封鎖的方法,也是開悟後的狀態,任何事都有代價,還是建議修行。
有冇關於事件嘅update聽下
想問下個人層面有咩可以幫到地球同人類?

之前話建議修練咁詳細應該點做?

建唔建議持守五戒?

對正念冥想, 觀照白光冥想同念佛呢三者有咩評價?
墮落的天龍人,受執政官奴役。
無關。
沒有。
1)沒有。
2)是的。
3)有。
4)不是。
5)無關。
6)有關連。
7)阻止人類覺醒之一工具。是的。
8)是的。
9)有的。
到左第五維度未?我要見指揮官
2021年是人類關鍵重大的一年,如果人類選擇錯誤,將會導致人類日後大量滅亡,你們將會看到更多真相,更了解真相,這時候,必須抉擇你們的未來。
唔知你有冇睇我在連登的發言,如有,想知你有乜諗法
其中一個抉擇嘅顯現係咪突然會同身邊一啲人分道揚鑣?
請問大概什麼時候會看到更多真相?
特朗普會否連任?
大量滅亡喺因為溫疫繼續?
又要quote 多次
我都有同感
睇住msm d主流資訊好難唔負面
要trust the plan真係好難

十一月三/四號見到侵被反cup真係冇晒心機又冇胃口又訓得唔好
果一刻就覺得唔應該由得d負面情緒益晒d黑暗外星人,特登一個月唔上facebook連登唔睇新聞先好d
真係唔想過兩日又係咁
一般人有負面植入物咁要點修行先得,係咪有負面植入物就無得開悟
點樣為指修練
目的係疫苗,即係疫苗有問題? 打咗會點?
有藥物可以令人啟靈,你估有冇藥物可以封靈?
尤其喺而家呢個禁敏感嘅時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞