(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
這不是重點,牠們沒有固定是誰,要知道自己是誰,為什麼出現在這星球,你的意義是什麼,你的使命是什麼。
是的。
是的。穿越時空是非必要,當能夠穿越時空,會發現更多問題存在,所以穿越時空必須遵守宇宙法則。

一直都有其他星人潛伏在身邊,只是你們看不見。
不是。我們還在世界網絡論壇分享有關真相內容。
你又返嚟啦,有冇咩update訊息呀
8月中旬,是否一個明顯的突破點?
多謝ching分享 個人本身勁大壓力勁攰勁頹極度負面 上星期勁想了結自己
唔知點解琴日諗起呢個post呢個youtube link 諗住橫死掂死就咩都試下
以前有試過普通既meditation 但要好持續做先work 自己冇堅持落去
本身有諗過呢個係咪又係呃人個d野 但琴日試完個protocol 好有效 egg shape個part好似有好多野從身體散走左 身體輕盈左好多 好難exactly形容個種感覺
做完protocol之後決定徹底咁改變自己咁多年黎固有既思維模式 (以前諗野一定係負面行先)
今朝起身感受到20幾年黎未試過嘅自由同愉快 好似從惡性循環入面解放咗咁 break free from the trap
樓主返黎未
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞