(你問我答)來自昂宿星的光之工作者

409 回覆
24 Like 41 Dislike
他是覺醒的地球人類,有和他保持聯絡。
是的。他們被困矩陣之中,但最終會因為事件而得到真正的解放。
之前大氣層嘅頂夸克炸彈搞成點
我們已經處理好。
有冇多啲detail
Kayne West有冇機會爆冷做總統
Playstation 5 D 也是計劃一部分嗎?
身心靈你問我答
https://lih.kg/2244857
你同呢個顛婆有咩分別
有無去過依個網睇
https://www.golden-ages.org/category/cobra/

參加團隊嗰Cobra會議睇落有得問
我光之巨人
Popo幾時死全家
睇左咁多訪談同會議
係人類意識提升到足夠高就可以壓縮突破 你知意識就係能量 唔洗等太陽閃焰嚟到

另外又話太陽閃焰係銀河同地球人意識嘅互動

閃焰係成個地球一齊經歷

你講靈魂收割論係一的法則講嘛 Cobra好似無話buy

樓主有冇補充
係係係 講左廿萬年 遲吓又delay
我們現在最大的問題是核能,負面星人表面利用核能威脅人類,但真相是要隔離正面星人的幫助,要永遠奴役人類。
除非他有某血統,否則沒機會當選總統。
這是矩陣中的矩陣,但目前智能手機已經足夠控制人類。
重有係清理晒威脅物就可以直接推動事件 你追返黎睇啦
精神病人,快d睇醫生。
馬航失事的真相是什麼? 馬航現在在哪裡?
邊個做到美國總統
竟然有人討論,就不如大家都分享下以我所知,event 其實係可以有兩part,一個係銀河閃現,另一個係big arrest同金融重置等社會結構既改變。應該就係兩者大概差不多既時間同步發生既。依家感覺上係未閃現應該未有咁快住,因為人既意識同vibration係有比過往提高,但就仲需要時間去進一步既改善,記得得cobra定其他外國new age人士分享,人類目前未夠高去接受閃現帶來既能量,加上觀察返現時社會狀況,大部分人係開始比較意識到DS創造既現實控制矩陣,但都其實仲有好多人比所謂主媒影響,亦認為世界就係表面嗰堆中共人士同美國既政客所控制,所以年底就黎個閃現,應該會傷亡唔細。

所以,流傳既12月21,我覺得並唔係大家所講既嗰個閃燃,但都係一個關鍵口,因為星象位置導至既能量輸出係對人類靈性上既覺醒極之有利,亦係標誌住進入水瓶世紀既新開始。至於event幾時到,亦該有可能係2025,我都期望會快d到來不過社會既重置似乎係比較開始先發生,包括最近既大選同之後導致既一連串事件都應該係要人去覺知同認清呢個世界既某d真相,都係好事黎,另外都有d source話GESARA都就黎準備好for全世界,所以個人感覺係社會既改變會黎先過銀河閃現。 歡迎大家講下自己睇法
有什麼不明白,我都會解答。
Cobra的使命是喚醒人類,被打壓就是真相,多個類似Cobra的話,會被操控者誤導為邪教,會對我們行動不利。
有冇見過佛陀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞