staycation 的確係吸引咗一班貪小便宜嘅窮撚

249 回覆
79 Like 252 Dislike
乜撚嘢我班?又話正常唔撚屌?我連住都未住過都要拉我落水話我cheap呀?
你post出嚟出嚟就預咗俾人評論㗎啦
你俾人笑柒你兩句就喺度發窮惡
有冇咁玻璃心呀你
條懞撚好中意同佢意見唔同既人歸邊 然後佢所有論點就講到我地做哂咁 好撚垃圾呢d 人
咁鍾意享受book總統套房呀嘛,做咩book二人房姐咁撚細

仲有你唔係 staycation 根本唔係話緊你,唔需要自己沖埋黎柒嘅
算啦大家 樓主都認自己係低級嘅人先會做呢d 批評大家比d 包容啦
同成班傻閪講完嘢kill time, 出去食嘢先

快啲繼續覆啦,希望返嚟都見到個post係熱門
駁唔到又係度鳩噏喇
樓主嘅朋友小心喇 盡量唔好post啲佢做唔到嘅嘢
例如拍拖去行山 佢又會開個post話 「肺炎期間行山真係好適合啲狗男女」
你有條女,無論係第一次扑佢,或者扑左佢好多次

你:不如去百佳開房
女:咦~ 撞到人點算

你:我book左去staycation呀,好靚架
女:好呀~ 想去打卡好耐架喇
個晚含吹瀨啜玩到你反皮都得

唔明? 因為你係青頭囉
享受? 你有冇睇我打乜?住酒店房係基本 算唔上享受,係得你覺得酒店貴同神聖
窮係會限制思考既

呢個po同喺汽車台問點解唔揸國產車要買歐洲車一樣
兩個人唔可以staycation?
Agger
懷疑樓主就算去旅行都未住過酒店 去親都係住啲無星賓館
不過唔排除連旅行都未去過
根本唔關配套事
係enjoy同冇得同居嘅伴侶過一晚夜
不過樓主呢d毒撚唔會明
大家聽我講啦 由個post 完啦 佢已經好慘架啦
佢出依個價錢 我俾錢去住 有咩問題?
唔好出平價package囉 我又無所謂既
呢d憤青post 好適合d見住女神同人staycation比人屌到嗷嗷叫個d毒撚開。

其實影畢業相都好撚7架,未讀過書咩?個個都畢過業架啦,係撚要又買公仔又買花打撚晒卡咁,咁肉酸,前世未讀過書?

樓主咪撚影畢業相呀 好撚肉酸呀
都係黎唔開自己冇女
冇錢享受呢d 原因
咪撚咁直接啦 佢嘅思維只不過係被窮同毒限制咗
因為我唔出名唔出相都有人tag我囉傻仔
仲有同步咗facebook入面本身就係識嘅人 面都見埋
有時係貪酒店三餐
我估係見到自己鐘意個條女 去staycation 話比全世界知 我今晚扑野呀,搞到佢內心好唔平衡。

利申,有同女去staycation, 唔知有冇屌到樓主個女神
咁咪又係出撚左樣lor 你可唔可死返埋一面先
張相唔係我自己帳號上傳
咁樣唔係我開自己樣喎
係人地開我樣
連登好多痴線佬
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞