staycation 的確係吸引咗一班貪小便宜嘅窮撚

249 回覆
79 Like 252 Dislike
其實你正正常常用間酒店唔會有人屌㗎

係因為其實香港好多麻煩嘅閪客

可能仲衰過大陸仔

其實人哋鬼佬要求多唔多?有啲係多㗎,但係人哋唔會介意俾多少少錢佢有個好啲嘅服務同埋唔會貪小便宜
你唔好再講啦
你唔好咁撚折墮啦,真係自己幻想自己屋企大過人哋屋企真係乜撚嘢人先會做得出啊

你望吓周圍啦,四埲牆嚟㗎,唔好有咁多幻想啦好唔好

同埋有居住問題都唔係醜呀,做咩你真係接受唔到個現實啫?
樓主一時又話居住有問題就唔好拎出去柒 轉個頭又話都唔係醜事 相書大人真係利害 風吹邊邊就去邊邊
繼續催眠自己啦窮閪 成個葉瀏咁
真正自己住得滿足嘅人會唔會好似你咁去批評人哋去住酒店大家都睇得明
其實佢哋點解要將居住問題延伸去酒店房
梗係啦,你識埋嗰啲人都係同一類人嚟嘅啫,你哋大家都係差唔多咁對於你地嚟講有咩咁醜
我代入返你個思想諗嘢咋
真係好撚好笑,自己望住家徒四壁跟住幻想自己間屋好大,大過人哋間屋

話時話你叫你啲朋友唔好再咁撚柒啦,喺半島book間二人房20條友入去開P,真係物以類聚
唔好踢爆佢啦
佢講講下開始無point 已經要拉埋啲人人都覺得cheap果啲幾十人開party case嚟講
而家係講緊到底你心目中咩level 先好showoff
我就講緊人地share d 野唔係你個個level 你就笑鳩人係你問題

李家誠見你住個間屋唔通又走埋去你面前笑你? 你有能力住10晚酒店book 10間房係你既事 人地係佢account post 一晚酒店點解要用你把尺去計係咪showoff?
香港人真係好撚mean
人地去酒店關你撚事咩 又唔係訓你屋企
利伸有去君悅staycation但冇打過卡 食完住完就走咗
見你扮睇唔到覆多次先

真係好撚好笑,自己望住家徒四壁跟住幻想自己間屋好大,大過人哋間屋

話時話你叫你啲朋友唔好再咁撚柒啦,喺半島book間二人房20條友入去開P,真係物以類聚
樓主外國返嚟?聽你咁講嘢好似係有錢仔
咁我唔係話你㗎,你都冇打卡
唔係外國返嚟,係喺外國
已經開始語無論次 可以收工啦 此post 已完
唔好拉埋果啲真係cheap嘅case嚟混洧視聽啦
本身staycation 都唔係for佢咁多人呢啲唔使你講大家都知係cheap
但其他人正正常常去住你咁酸做咩啫

你一方面又係度話人自己住得細話大過人間屋
但你自己又同時係咁做同樣嘅嘢你自己家徒四壁唔好幻想人人都好似你咁先得㗎
冇話咩level 先可以 show off

係你有曬命呢個心態已經證明咗你個人有幾低級
而更嚴重嘅係其實你冇乜嘢值得曬命,簡直係自暴其短

李嘉誠當然可以恥笑人啦,但係佢至少唔會公開咁做,因為佢個人就唔係低級嘅人呀嘛
係啦繼續望住你嗰四幅牆啦你可以收檔㗎啦
所以你而家咁公開恥笑咪顯得你幾低級lor

人地個post 寫住show off 咩
人地share 一晚酒店你咁多野諗
普通食餐飯住一晚出個post 又係show off?
由頭到尾都係你先自咁諗啦 低級嘅人
你都唔好自暴其短啦 李嘉誠唔會care其他人係佢面前show off㗎
住大啲就叫有錢?
由頭到尾都係講緊呢啲咁撚cheap嘅人
而家我講staycation 班乞兒係講啲打卡又扮晒嘢嘅人
又貪小便宜明明人哋個package唔包嗰啲嘢又R着數
叫人哋送個蛋糕上嚟又唔俾貼士嘅低級人

你正正常常用我唔會話你

完全冇睇過自己間屋大,你喺邊度睇到㗎傻仔
咁你好快就體驗到外國人嘅貪小便宜冇公德心嘅心態
Stayaction 只係美化開房屌閪姐
根本唔會有人喺李嘉誠面前 show off,唔通個個好似你同你啲朋友咁撚樣咩, 你地都唔會有機會見到李嘉誠, 其實冇咩好討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞