staycation 的確係吸引咗一班貪小便宜嘅窮撚

249 回覆
79 Like 252 Dislike
樓主呢啲煩膠咩都嘈一餐
外國人個d 知慳識儉呀 係咪呀樓主
你唔係話有錢嘅咩?係你自己問人有錢都唔得個喎
我認我認唔係咁便宜既話我都俾唔起錢,見識下香港五星級酒店service,感受一兩日有錢人既享受,窮撚福音
計埋讀書都10年,見到幾多外國嘅賤種人咁又如何
駁唔到開始靜雞雞將自己個論點改

「真係老實講,去外國旅行冇得揀先住酒店姐

正常嚟講屋企最舒服啦,做咩咁睇唔開呀

仲有唔好淨係住一晚吖嘛,你都享受唔到酒店嘅服務,着住多幾晚吖嘛」

正正常常唔會話你? 你第一句埋嚟就講本地唔係去旅行住酒店係唔正常喇喎
咁點先算正常呀窮閪?
你正正常常咁用唔會有人屌
唔好發現柒咗先嚟扮中立啦而家

你睇返你個post第一句講乜先啦柒頭
記住呀 正常用唔包你post出黎架 死窮撚 自己住完死一邊好啦
冷靜啲
你係咪認錯人
我幾時有話我自己屋企最舒服,佢話正常來講屋企最舒服你係咪睇唔明? 咁如果你屋企住劏房嘅你係咪窮?
你唔好再咁戇鳩啦屌你老母,連正常都要解釋俾你聽,你條家徒四壁嘅冚家剷自己問吓周圍啲人啦
鬼唔撚知港女開party果班係cheap閪咩 前排全香港都屌緊佢哋啦 使撚你今時今日先再開post嚟討論?
其實唔係個個人屋企都有自己房
不嬲都係話人哋打卡㗎啦你唔打卡我撚知你住過啊
好心你唔好咁撚柒啦,入嚟就係喺度鳩噏
回應下啦低級嘅人
你真係好撚賤種,成日幫你啲朋友辯護,成班窮撚仆街二人房開P就扮晒嘢咁,你同你班朋友快啲收檔啦
咁你冷靜啲
你無啦啦差隻腳埋你咁我咪當俾佢囉

你當我答佢啦
因為越來越多好似你呢班咁嘅傻閪,仲要扮晒嘢話自己係有權咁做,真係太過冚家剷
而家同你講我地兩個人book 一間房住一晚 咁又post 唔post 得呢相書大人
我quote你#1段嘢咋戇鳩仔 自己打咗啲咩都唔撚記得?
外國咪好多窮撚囉,又貪小便宜又柒似足你啲朋友啊
打卡又關你撚事咩?Instagram 本身就係比人share嘢
啲人食飯影相post 又唔撚得?去長洲影相post又唔撚得呀?有冇咁玻璃心呀你
屌你老母你真係原來係智障

正正常常我幾時有講過係以我間屋出發,咁當然啦我住嘅地方都正正常常

仲有再講多次啦,正正常常係點樣唔好望住自己家徒四壁,正正常常嘅屋都起碼大個間二人房啦係咪啊
我慣咗去邊度都租酒店住,連行山都會喺附近book定間酒店以備不時之需,好過你咁寒酸貪小便宜租間唔知有冇塞滿鏡頭嘅屋黎住 住酒店係最基本嘅生活條件,咁普通嘅嘢都唔明點解你會覺得係享受
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞