staycation 的確係吸引咗一班貪小便宜嘅窮撚

249 回覆
79 Like 252 Dislike
真係老實講,去外國旅行冇得揀先出街食姐

正常嚟講屋企最好食啦,做咩咁睇唔開呀

仲有唔好淨係食一餐吖嘛,你都享受唔哂餐廳嘅野食,食多幾餐吖嘛
嗰啲內心恥笑啦,簡直連嘥氣都唔會嘥,層次太過低啦
咁你點證明你ig個名同相真係你
你要名要相我隨手都拎咗幾萬個組合出來
你都識講人地要用身份證去verify咁你ig無身份證點verify呀大佬
你又知住細房? 高層海景房連住兩間又話你知
戇鳩仔 luxury tier 最細果間房都大撚過你屋企窮閪 使撚suite咩 井底之蛙
咁又咁講

你食一餐開埋支酒起碼都洗成皮野

換來兩三個鐘嘅享受

唔似得班傻閪俾個少少錢住酒店咁樣
所以咪就係話你有居住問題囉
你呢啲嘢自己收埋好啦做乜咁撚折墮話俾人聽姐
你啲大種乞兒真係
屌你咁搶薑 我都係等樓主開PO
Staycation 99%嘅人都係book二人房 其實你係咪唔知發生緊咩事
屌下d揸車狗好過啦,揸架爛鬼波子揸幾年,揸車只揸法拉利,仲要唔換新就係低端,扮撚晒野,樓主揸咩車
當佢酒店租比人一晚700
呱d party當佢半日收500 夜晚再收費貴1成
點計都賺
d酒店會搵d kol 明星仔係酒店做show吸引客
睇吓揸邊㗎喇

而家 360 gran turismo 係成班讕係勁嘅傻閪咋

跌到得 30個
仆街。學野神速,潮文指日可待

我想睇埋買樓
咪係囉啲人冇屋企先要去酒店開房
扑嘢都要打卡笑死
算啦你呢d 死毒撚無人同你影相放ig
有fd 架ma 懞撚
你tag 另一個account 佢都有自己相除你100個 fd 都係fake account lor
有d 相得你ig 先post 咪證明係真人lor
係咪失業失到傻撚左
而家係你自己講話唔出樣唔用真名都唔係fake account 咁你點證明自己個acc 係 real account?post 身份證 定交地址證明呀 呀身份證唔得wor 你都唔出樣
咁你每間房都有個預訂人數㗎嘛
你兩人房四五個都話自己收收埋埋冇人知啊

但你成班傻閪10零20個仲要通晒天咁入去
會唔會過分咗
諗下仲有咩好屌呀,應該封撚左ig,如果唔係比人扑左條女好眼怨下,扑緊人地女神 我都打卡啦
好心你地兩個唔好入嚟都圍爐啦,真係好撚柒
公主喎
做乜唔係自己間豪宅慶祝開party
唔通因為你係住公屋得個幾百呎唔見得人?
24條友share一間普通2人房
每人夾150就有
呢班全部都係大種乞兒
的確係咁 酒店既如意算盤可能無諗過咁多人入去
不過係人都知咁撚細間房坐得幾耐
再耐d就變坐監咁
酒店有返大陸客咪又係唔做呢d過渡既生意
又咪係當香港人係狗
我係話大過你屋企咋喎 無話大過我屋企
睇你咁撚酸要開埋啲咁嘅post我先估計你個夢幻窩居幾細啫
我講緊果個tier staycation offer二千幾三千蚊一晚 你呢啲窮閪點捨得住 咪以為酒店要去到普通suite 去到president suite先舒服得過你個狗竇
俾150又可以係ig打卡扮有錢人
#staycation #chill #highclass #5starhotel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞