staycation 的確係吸引咗一班貪小便宜嘅窮撚

249 回覆
79 Like 252 Dislike
真係on9仔先staycation
得啦得啦得啦 你叻啦 我無出樣架 唔計呀 去同老師拎個印仔吸啦
而家你自己係social platform 唔放任何樣同名都會有人覺得你account 係real account

你而家又講
唔係wor 我有人tag 我 入面有我樣 不過唔係我放架
咁咪即係都係有樣先verify 到個account 係真定假lor btw 你d 性病搞掂未呀 仲要未屌過女就生
咪又係啪
造乜春野字xxxxxxcation
你呢種係屬於認知偏差入面嘅Belief bias
唔係因為我有樣所以我個帳號係我本人
而係因為我朋友知道我本人用緊呢個account
先會去tag我 個因果倒轉晒
你笑尻人地酒店只係扑野先用
我就笑尻你原來炮房都冇間要去酒店扑野咁寒酸
時鐘300
Staycation 400
你話去邊喇
咁叫爆房
唔見agoda個d有得睇價錢既
所以咪比佢地屌“窮撚”囉
樓主如果唔係酸就係酒店員工
頭幾頁勁重點講20人party都唔知做乜
樓豬無朋友同佢去 咪酸人囉
=關你鬼事
唔係扑野洗鬼去酒店咩 多舊魚
垃圾酒店
減咁多價黎做窮撚生意
夠膽就一蚊都唔好減
好撚酸,人地帶條女去staycation扑野,樓豬自己就係屋企打飛機
笑到我 人地打卡關你撚事咩毒撚
係咪自己無得去又葡萄人地呀
咁都好批評 憤世嫉俗到你
而加影響到你?定你係酒店執房仔呀
可憐哪
你知唔知自己噏緊乜
咪係有俾錢你理得我book間房嚟曬衫
Ok
好奇啫
唉 你點講都改變唔到你係柒頭呢個事實嫁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞