職場上見過最廢既人係點?

533 回覆
1631 Like 16 Dislike
叫佢起張紙寫1/3/5,佢問我寫中文定英文。
我唯有答佢阿拉伯數目字
識有d老細會日日落黎搞你捉你呢樣個樣搞到你冇引唔做
炒佢嗰陣有冇好嬲咁同返老細講烤爹U?
如果可以全英就無問題,我d同事有時要打中文俾大陸客要語音埋d標點符號例如「陳總 逗號 今天何時有空 句號」 笑死我
乜撚都唔識 乜撚都要問問問 叫佢問呀head又淆底 次次答到畫公仔畫出腸先明 一係就要捉住手教 過幾日又唔記得點做
已經忙到仆街仲要教埋你點做呢個年代電腦都唔識用就好心咪撚返工啦
中學點都有教過掛....
試下認真討論姐
睇到呢個post好開心,暫時仲未有人廢得過我
嘩屌以為自己來
ON9 請佢返黎係管你
唔係要佢做D下欄野勁過你
分清莊閒先啦
佢要搞活動
但係佢只係預左出車時間都到達時間
內容乜都冇
比呀頭知道左後
落左封殺令 佢唔洗再係某區番到工
我仍然混混auk auk... 但係已經過左可以on99既年齡... 人生已完
Email 錯字冇乜大不了,除非會 misleading.

反而好多人一大段嘢,又唔用 point form,.
不知幾方便。
睇字都想掉佢落山
你唔講吓自己點廢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞