[美劇] 美國眾神American Gods

607 回覆
42 Like 2 Dislike
會唔會有Thor, 個題材好吸引
主角會唔會同佢地一樣,代表世界上既無神論者,只要信相自己咩都做得到?
LM
睇左第一集,好血腥
Mr Nancy 之後係咪舊神既主力
佢係奴隸船果段好撚過癮
Emily Browning 係咪會出得好少,一開始就死左。

續左季
Mr Nancy 之後係咪舊神既主力
佢係奴隸船果段好撚過癮

好似係主力 奴隸船嗰part好撚正
主角會唔會同佢地一樣,代表世界上既無神論者,只要信相自己咩都做得到?

呀伯就係thor?
揾錘 + 飛機行雷急降 + 成日行雷閃電

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

阿伯係thor

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

阿伯係thor

點解呀伯係odin?!
阿妹對波勁大!!!

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

阿伯係thor

點解呀伯係odin?!

搵錘唔係指搵Czernobog幫拖咩?

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

阿伯係thor

點解呀伯係odin?!

星期三呀
星期三係odin既日子
完全冇接觸過任何資訊一口氣睇完三集表示睇到一頭霧水,但係好似好吸引咁
初頭仲以為套野講希臘神,阿伯係zeus又咸濕又出襯場都閃電
btw 個細妹好正
明明個故事咁吸引,但好似散收收咁,

劇情推進又慢,有D失望
黑妹

如果係asian就好

黑包

佢原形係聖經都提過 ge 示巴女王,非洲人黎,所以無得唔係黑包

個閪食左個人
司機條j長到

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

阿伯係thor

點解呀伯係odin?!

星期三呀
星期三係odin既日子

呀伯個海報重有兩隻烏鴉係則邊同Odin 一樣,又係獨眼,重有巴打講的星期三呀,星期三係Odin 的日子呀。
司機條j長到

我估係cg

呀伯就係thor?

阿伯係Odin

阿伯係thor

點解呀伯係odin?!

星期三呀
星期三係odin既日子

呀伯個海報重有兩隻烏鴉係則邊同Odin 一樣,又係獨眼,重有巴打講的星期三呀,星期三係Odin 的日子呀。

仲有佢係專業騙徒呢
係咪格硬add gay scene落去架。。。

原著都有,個的士佬係阿拉伯神話入面嘅火精靈

唔係好明呢到
係隻火精靈上左個sales身
定個sales吸收左隻精靈
第三集出左
係咪格硬add gay scene落去架。。。

原著都有,個的士佬係阿拉伯神話入面嘅火精靈

唔係好明呢到
係隻火精靈上左個sales身
定個sales吸收左隻精靈

火精靈攞走哂sales啲野,留低架的士,駕駛執照身份證同衫褲俾佢有個新開始
臭雞復活
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞