[美劇] 美國眾神American Gods

607 回覆
42 Like 2 Dislike
Finale 正
Ostara成個春天冇左
Technical boy次次出現都冇乜作為新神入面Media都恰鳩佢
一句講曬,Ostara定Goddess of Media
我覺得god of love 係揀左幫old gods?
最尾佢用翻傳統方法去釣條仔,冇用technology(I.e. Dating apps)
最尾佢用翻傳統方法去釣條仔,冇用technology(I.e. Dating apps)

如果真實有女人問我個廁所係邊

: Excuse me sir, do you know where is the washroom?
: Over there.
: Could you show me?
: 下?there wo,at the back ar.?

好合理
但示巴女王應該有啲神力/魔法幫佢引誘?

: Excuse me sir, do you know where is the washroom?

好合理

無啦啦有個三唔識七嘅女人咁樣引誘你
傻嘅都知有伏啦
唔係你以為自己真係好靚仔咩

好合理

傻嘅都知有伏啦

點會估到個西收埋成個宇宙

好合理

傻嘅都知有伏啦

點會估到個西收埋成個宇宙

呢個設定真係好癲
問點解某個角色要搵嗰個人做嗰d人可唔可以做下少少research 或姐睇下YouTube 嘅episode breakdown 了解下套戲

其實Wednesday 都唔係純粹關照舊神嘅存在而想對抗新神 而係因為佢係god of war所以兩邊只要打扙都可以benefit到佢
美劇就係咁到戲肉先黎結局
不過終於入正題
好期待下季交代shadow到底係乜水同其他人物關係
買左本書睇 一路睇啲畫面出黎
問點解某個角色要搵嗰個人做嗰d人可唔可以做下少少research 或姐睇下YouTube 嘅episode breakdown 了解下套戲

其實Wednesday 都唔係純粹關照舊神嘅存在而想對抗新神 而係因為佢係god of war所以兩邊只要打扙都可以benefit到佢

I am called Glad-of-War

咦咁一開始個段歷史,講d人上左新大陸之後要返去,求風個段,係咪拜緊Odin,因為佢都係war god

係,嗰班係維京人
Shadow其實有咩用? 佢其實係咪無信仰者既代表者

如果套劇改佢做 無神論既神 都幾正,一班相信無神存在既人都產生左個神出黎
純FF,睇左原著既劇透了

如果套劇改佢做 無神論既神 都幾正,一班相信無神存在既人都產生左個神出黎
純FF,睇左原著既劇透了

未睇到劇透驚睇完唔想再追
黑人會唔會係Gin?
佢幻覺/發夢見到果隻眼火爆生物同Gin一樣眼噴火
係咪暗示緊黑人都係
發現睇過小說之後係完全融入唔到個討論
黑人會唔會係Gin?
係咪暗示緊黑人都係

同Wednesday 搞基
發現睇過小說之後係完全融入唔到個討論

始終條main story line 或者角色歸邊都係一樣既
黑人會唔會係Gin?
係咪暗示緊黑人都係

同Wednesday 搞基

有冇人覺得Laura同高佬仲襯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞