[美劇] 美國眾神American Gods

607 回覆
42 Like 2 Dislike
唔想睇個肥婆黑人阿嬸做女神
有集睇到佢裸體訓係張床真係想嘔

綁起頭髮靚啲

無綁頭髮個shot明顯係化左第二個妝

仲以為佢係Cameron Diaz
有啲似樣
第2季係咪要等下年5月
性個個女神
點解power pass to man?

I dun understand
岩岩追哂
好正

點解下面幅圖左邊會有個asian演員?

亞洲耶穌?

可能係美國d唔知咩條例,

套戲要有一定%其他種族演員/工作人員之類
2日睇晒season1 頭幾集都唔知發生咩事 最尾原來咁正
我會唔會miss左啲野
有冇解釋過點解dead wofe返生後咁大力?
我會唔會miss左啲野
有冇解釋過點解dead wife返生後咁大力?
我會唔會miss左啲野
有冇解釋過點解dead wife返生後咁大力?

個coin
無惡意
好奇有d連Odin呢d比較出名既神話/文化都無乜認知既巴打,有咩吸引到去追呢套劇
等如你唔係superhero撚都未必會追英雄劇
無惡意
好奇有d連Odin呢d比較出名既神話/文化都無乜認知既巴打,有咩吸引到去追呢套劇

識Jesus
利伸 鳩up
無惡意

識Jesus
利伸 鳩up

鍾意睇戲睇劇係娛樂,呢啲咪戲迷劇迷

吸引到我嘅,係套劇寫得好嘅劇本,吸引嘅故事,畫面拍到好靚嘅攝影、燈光、色彩,同埋演員陣容

追劇唔一定要先知
製作團隊拍套劇出嚟目標係幫大公司搵錢,但係要令套劇持久賺落去,就係要令觀眾明白個故事
好多追漫畫劇集嘅,追MCU,都未必係漫畫迷
好似我咁,一直都追睇Flash,本身都唔識呢個角色,不過套劇個故事吸引到我咪追

我諗大家對神話點都唔會冇少少認識,起碼上面巴打話識耶穌
Odin個名有聽過,但係人地講我就永遠都唔明
更何況我係無神論,因為返教會中過伏,點會咁有興趣研究
不過都無損令我唔去了解,唔去學呢啲文化
起碼之後我真係wiki過邊個係Ostara,Odin

我始終鍾意電影電視嘅世界,所以我先追睇
除咗畫面 配樂都好正
最後嗰集 buiquis 喺disco
首tehran 1979 好好J
同埋有好多對白值得quote
Ep8 nancy講bilguis 故仔嗰幕

Life is long when you got regret. A moment can last forever when you can see how it should have gone.
除咗畫面 配樂都好正

聽咗N次
配埋當時畫面真係絕配

不過soundtrack版又唔同片尾個版本
片尾版本有多啲歌詞
除咗畫面 配樂都好正

聽咗N次
配埋當時畫面真係絕配

不過soundtrack版又唔同片尾個版本
片尾版本有多啲歌詞

Loop緊soundtrack
不過片尾版真係搵唔到
希望遲啲有
成台都係
推返上黎以為出s2
still a long wait until season 2 ...
係 好想快啲睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞