[美劇] 美國眾神American Gods

607 回覆
42 Like 2 Dislike
幾時season2
我覺得god of love 係揀左幫old gods?
最尾佢用翻傳統方法去釣條仔,冇用technology(I.e. Dating apps)

如果真實有女人問我個廁所係邊

: Excuse me sir, do you know where is the washroom?
: Over there.
: Could you show me?
: 下?there wo,at the back ar.?

好合理
但示巴女王應該有啲神力/魔法幫佢引誘?

無啦啦有個三唔識七嘅女人咁樣引誘你
傻嘅都知有伏啦
唔係你以為自己真係好靚仔咩

但通常長除巴果個廁所係臭到仆街
個deadwife殘到隔住mon都覺得臭
我覺得god of love 係揀左幫old gods?
最尾佢用翻傳統方法去釣條仔,冇用technology(I.e. Dating apps)

如果真實有女人問我個廁所係邊

: Excuse me sir, do you know where is the washroom?
: Over there.
: Could you show me?
: 下?there wo,at the back ar.?

好合理
但示巴女王應該有啲神力/魔法幫佢引誘?

無啦啦有個三唔識七嘅女人咁樣引誘你
傻嘅都知有伏啦
唔係你以為自己真係好靚仔咩

但通常長除巴果個廁所係臭到仆街

臭得過愛滋爛臭閪?
班舊神都知示巴女王歸左 new gods 果邊
Anansi 都講左點解

Media提過 Saint Nick , 諗起如果出埋場個畫面應該幾好笑
不過佢應該佢耶穌咁對成件事 wfc

耶穌之類嘅主流信仰神係咪最可以置身事外食花生

btw 現實中神話係漫劇game咩創作都好,都係咁吸引我勁鍾意睇哩啲題材

好撚憎佢死埋一二邊啦8婆
第一集黑媽媽 故弄玄虛咁
睇到愛神直頭嚇撚死
大概到第幾集會好睇啲?
第一集黑媽媽 故弄玄虛咁
睇到愛神直頭嚇撚死
大概到第幾集會好睇啲?

第6集
第7集尾高潮
睇返今集發現啲bgm用得好好,由新神Media威脅Ostara個度開始既緊張音樂到Ostara用春天力量個陣既音樂都好配合到個場景
追完好正 睇埋原著小說,仲未有心理準備黎緊睇season 2..... 好鍾意南西先生 成隻馬嬲咁但講野好頂癮
追完好正 睇埋原著小說,仲未有心理準備黎緊睇season 2..... 好鍾意南西先生 成隻馬嬲咁但講野好頂癮

終極9up佬

Media提過 Saint Nick , 諗起如果出埋場個畫面應該幾好笑

之前睇queen of sheba 嘅interview 講雖然佢可以用dating app黎搵人搞野 但嗰啲只係fucking 唔係making love 係"empty calories " 所以佢一直都唔可以變番古代嗰陣咁靚

之前睇queen of sheba 嘅interview 講雖然佢可以用dating app黎搵人搞野 但嗰啲只係fucking 唔係making love 係"empty calories " 所以佢一直都唔可以變番古代嗰陣咁靚

佢古代都唔係靚
成班jesus好撚搞笑
Btw點解會有咁多jesus

佢古代都唔係靚

除左衣著 有分別咩
成班jesus好撚搞笑

罰你重睇
Easter又做得幾調皮
成班jesus好撚搞笑

罰你重睇

套戲對神既演譯係:
有一班人worhship,就會創造到一個神
咁每個文化/支派/宗教對同一個神既演譯都會有些少唔同
therefore, 會創造到好撚多個神

之前睇poster覺得咁撚樣衰點簡人嫁
睇左之後覺得都演得幾好,幾有春天feel

把聲好鬼馬

把聲好鬼馬

Poster影到佢勁肥

把聲好鬼馬

Poster影到佢勁肥

Poster好老套劇入面反而後生啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞